RÖVIDEN AZ ORGONITRÓL

Orgonit... egyszerű, örökké tartó csoda

Az orgonit elnevezés az "orgon" szóból származik, mely életerőt jelent.

Dr. Wilhelm Reich bizonyította először ennek az energiának a létezését, mely mindenütt megtalálható a természetben. Többféle elnevezése van pl. Prana, Chi, kozmikus erő stb. Különböző formái léteznek, lehet semleges, pozitív és negatív. Dr. Reich kutatásai során ennek az energiának a viselkedését és tulajdonságait tanulmányozta. Épített egy orgon akkumulátort fémből és szerves anyagból , megfigyelte, hogy az orgon energia képes volt semlegesíteni a nukleáris sugárzást is, orgonit kabinjaiban pedig rákos betegeket gyógyított sikeresen.

Az orgonit fém forgács, kvarc kristály és poliészter műgyanta keveréke, mely a Reich akkumulátorokhoz hasonlóan éterikus energiát vonz. A különböző kristályok hozzáadása növeli az orgonit hatékonyságát. Az orgonit tehát egy folyamatosan működő, nagy hatékonyságú energetikai transzmutációs berendezés, mely a negatív energiákat (mobiltelelefon jelek, WiFi, stb) pozitiv életenergiává alakítja.

Az orgonitba helyezett feltöltött kvarckristály soha nem merül le, mert a szárítási folyamat során a gyanta zsugorodik, ezáltal nyomás alatt tartja kristályt és folyamatos működésre készteti.

Néhány rövid tény az Orgonitról:

Egyszerű, könnyű elkészíteni és folyamatosan működik.

Átalakítja a negatív energiákat pozitív energiákká.

Tisztítja a levegőt és méregteleníti a vizet.

Segíti a növények gyorsabb növekedését, kevesebb vizet igényelnek és távol tartja a kártevőket.

Lecsökkenti az elektroszmog káros sugárzását.

Hatástalanítja és taszítja a káros anyagokat és kórokozókat.

Oldja a stresszt, javítja a közérzetet, vidámabb hangulatra emel

Hatásos a krónikus álmatlanság és a rémálmok gyógyításában.

Segít felébreszteni a bennünk rejlő pszichikai érzékeket.