RÖVIDEN AZ ORGONITRÓL

Orgonit... egyszerű, örökké tartó csoda

Az orgonit elnevezés az "orgon" szóból származik, mely életerőt jelent.

Dr. Wilhelm Reich bizonyította először ennek az energiának a létezését, mely mindenütt megtalálható a természetben. Többféle elnevezése van pl. Prana, Chi, kozmikus erő stb. Különböző formái léteznek, lehet semleges, pozitív és negatív. Dr. Reich kutatásai során ennek az energiának a viselkedését és tulajdonságait tanulmányozta. Épített egy orgon akkumulátort fémből és szerves anyagból , megfigyelte, hogy az orgon energia képes volt semlegesíteni a nukleáris sugárzást is, orgonit kabinjaiban pedig rákos betegeket gyógyított sikeresen.

Az orgonit fém forgács, kvarc kristály és poliészter műgyanta keveréke, mely a Reich akkumulátorokhoz hasonlóan éterikus energiát vonz. A különböző kristályok hozzáadása növeli az orgonit hatékonyságát. Az orgonit tehát egy folyamatosan működő, nagy hatékonyságú energetikai transzmutációs berendezés, mely a negatív energiákat (mobiltelelefon jelek, WiFi, stb) pozitiv életenergiává alakítja.

Az orgonitba helyezett feltöltött kvarckristály soha nem merül le, mert a szárítási folyamat során a gyanta zsugorodik, ezáltal nyomás alatt tartja kristályt és folyamatos működésre készteti.

Az Orgonit javasolt felhasználási területei: 

- Az elektroszmoggal szennyezett környezetben elhelyezve: mobiltelefonon, számítógépen, monitoron, televízión, villamos elosztókon, beltéri tápegységeken, erősítőkön, wi-fi modemeken. 

- Háztartási gépek közelében elhelyezve: hűtőszekrényen, fagyasztókon, villamostűzhelyeken, mikrohullámú sütőkön, mosógép közelében alkalmazva megszünteti az elektromágneses tér által kiváltott tüneteket, fáradékonyságot, szem-, vagy fülproblémákat, immunrendszer alulműködést. 

- Nagyszerűen alkalmazható munkahelyi stressz kezelésére, személyes védelem, vagy meghatározott mentális, érzelmi problémák megoldására segédeszközként. 

- Földsugárzások hatásának átfordítására egy adott területen, ahol sokat tartózkodunk. 

- Növények, állatok gyógyítására fokozva életerejüket. 

- Ételeink, italaink, ivóvizünk energetikai tisztítása, és életenergiával való feltöltése. 

- Környezetünk pozitív orgon energiával való töltése érdekében: átjátszóállomások, trafók, radar berendezések 250 m-es környezetén belül, valamint tavakba, folyókba, patakokba juttatva.