Az OrgoneLife-nál életenergiát sugárzó ékszerek, használati tárgyak és dísztárgyak készítésével foglalkozunk. Küldetésünk az orgonitok megismertetése és népszerűsítése, ennek érdekében a legnagyobb Ásványbörzéken igyekszünk mindig részt venni. 

 Fontosnak tartjuk, hogy az esztétikai élmények az emberek mindennapjaiban az igényeiknek megfelelően jelen legyenek, hiszen ezek is energiával töltenek fel. Az orgonitban a szépséget tudjuk ötvözni a hasznossal. Állandó árukészletünk mellett folyamatosan újabb tervezésű orgonitokkal jelentkezünk, illetve egyedi igényeket és elképzeléseket is megvalósítunk. 

 A termékeink leírásában részletes tájékoztató szerepel a bennük lévő kristályok hatásairól az élő szervezetekre és a környezetre. Az orgonitok népszerűsítése mellett céljaink közé tartozik, hogy minél több ember megismerhesse a kristályok 'viselkedését', hatásait, használatát. Jelenleg a kristályok a kiaknázatlan energiaforrások közé tartoznak, a mindennapi élet során nem általános a használatuk. A kristályok helyes alkalmazása javítja az életminőséget, hatásaik megtapasztalása leírhatatlan élmény. 

 Örömmel és elhivatottsággal készített egyedi kézműves orgonit termékeinket ezúton is sok szeretettel ajánljuk Önöknek!