RÓLUNK ÍRTÁK

https://etcetera.hu/tisztitanak-eleterot-harmoniat-adnak-ezek-az-ekszerek/?fbclid=IwAR0e2vm_JvwRRjq0_xfY9UgzPr8Gfrxu7fY1wHFQlPSmrofzhUx5b21IVdo

Nőként egészen pontosan tudom, milyen érzés az, amikor az ember lánya egyszer csak beleszeret egy cipőbe, ruhába, táskába vagy ékszerbe és a tárgy szinte mágnesként vonzza magához. Ha az adott termék még beszélni is tudna, bizonyára hallanám, ahogy arra kér: vigyem haza.

Ez a villámcsapásszerű érzés kerített magába akkor, amikor négy éve egy kézműves vásáron szembe sétált velem egy medál. Igen, szerelem volt első látásra, nekem pedig muszáj volt megismernem azt a két tehetséges, magyar lányt, akik akkorra már két éve varázsoltak érzelmeket az ékszereikkel.

Megismertem Nórit és Napsugárt, az OrgoneLife megálmodóit, akiktől megtudhattam, mit is jelent a szó, orgonit.

2014 nyarán olvastam egy cikket a wifi sugárzásról, ami leírta, hogy milyen károsan hat a gyerekek agyi tevékenységére, a tanulásra, diszlexiát, alvási nehézséget, figyelemzavart okoz. Mivel nekem is két gyerekem van, próbáltam megoldás után kutatni. Így találtam rá a természetes és leghatékonyabb ellenszerre, az orgonitra. - mondták akkor a lányok és hozzátették:

Az orgonit elnevezés az "orgon" szóból származik, mely életerőt jelent. Dr. Wilhelm Reich bizonyította először ennek az energiának a létezését, amely mindenütt megtalálható a természetben. Többféle elnevezése van pl. Prana, Chi, kozmikus erő stb. Különböző formái léteznek, lehet semleges, pozitív és negatív. Dr. Reich kutatásai során ennek az energiának a viselkedését és tulajdonságait tanulmányozta. Épített egy orgon akkumulátort fémből és szerves anyagból , megfigyelte, hogy az orgon energia képes volt semlegesíteni a nukleáris sugárzást is, orgonit kabinjaiban pedig rákos betegeket gyógyított sikeresen.

Az orgonit fém forgács, kvarc kristály és poliészter műgyanta keveréke, mely a Reich akkumulátorokhoz hasonlóan éterikus energiát vonz. A különböző kristályok hozzáadása növeli az orgonit hatékonyságát. Az orgonit tehát egy folyamatosan működő, nagy hatékonyságú energetikai transzmutációs berendezés, mely a negatív energiákat (mobiltelelefon jelek, WiFi, stb) pozitív életenergiává alakítja. Az orgonitba helyezett feltöltött kvarckristály soha nem merül le, mert a szárítási folyamat során a gyanta zsugorodik, ezáltal nyomás alatt tartja kristályt és folyamatos működésre készteti.

Az OrgoneLife 2019-ben tulajdonost váltott, Nóri és Napsugár külföldön berendezkedett élete nem tette lehetővé, hogy ezt a tevékenységet itthon olyan szinten tudják művelni, mint korábban.

Az új tulajdonosok - legnagyobb örömömre - szintén bemutatkoztak nekem.

Most hárman vagyunk lányok, Móni, Eti és Andi. Én Móni vagyok és én lettem az "ügyvezető" végül, mert Kft.-vé alakítottuk az OrgoneLife-ot. Andi és Eti eredetileg is foglalkoztak korábban ékszerkészítéssel, lószőrből készült magyar ékszereket készítettek. Mindannyian fontosnak tartjuk hogy az esztétikai élmények (zene, festmények, művészeti tárgyak) mindenki életében ott legyenek, hiszen ezek is energetizálnak, amennyiben az igényeinkhez igazodnak. Szeretjük az esztétikai műveket a hasznossal összevonni és az orgonit erre nagyon alkalmas.

Mi pedig változatlanul nagyon szeretjük ezeket az ékszereket és lakásdíszeket és hiszünk abban, hogy van erejük, mégpedig varázserejük. Még hinni sem kell nagyon bennük, csak hagyni, hogy "dolgozzanak", hogy körülöttünk minden egy picit szebb és harmónikusabb legyen.

További információ: 

https://www.facebook.com/OrgoneLife