Zöld/Fekete Mer-Ka-Ba piramis

Megrendelésre készül,kb. 7 nap

Mérete: 15x15 cm

Gyönyörű zöld Mer-Ka-Ba szimbólumos piramis, zöld/ezüst/fekete színben, kristályai: hegyikristály, szerpentin, jade, malachit, olivin, hópehely obszidián, ónix, füstkvarc, shungit.

Hegyikristály: A leghatékonyabb gyógyító kő. Véd a sugárzás ellen, a belső energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tisztítja és erősíti a szerveket és a lelket. Minden színt tartalmaz, a létezés minden szintjén kifejti hatását. Bármilyen betegség esetén használható. Élénkíti az immunrendszert, csillapítja az égéseket.

Szerpentin: Földelő kő. Tisztítja a csakrákat, serkenti a koronacsakrát, megnyitja az extraszensz képességeket, segít megérteni az élet spirituális lényegét. Elősegíti az előző életek emlékezetének visszanyerését. Rendkívül hatásosan tisztítja, méregteleníti a testet és a vért. Használata a hosszú életet biztosítja.

Jade: A tisztaság köve. Jó a szívcsakrára, növeli és táplálja a szeretetet, védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat, vonzza a szerencsét és a barátságot, növeli az önállóságot. Jó hatású a vesékre, méregtelenít, gyógyítja a műtéti sebeket, fokozza a termékenységet, segít a szülésnél, egyensúlyban tartja a sav-lúg arányt.

Malachit: Nagyon erős védelmező kő, elnyel minden negatív sugárzást (röntgent is), elektroszmogot. Minden otthonban lenni kell egy ilyen kőnek. Az új évezred egyik legfontosabb gyógyító köve lesz. Rendkívül sokoldalú gyógyító kő. Főleg hat a görcsökre, a menstruációs görcsökre is, megkönnyíti a szülést, együtt rezeg a női ivarszervekkel. Csökkenti a vérnyomást, az ízületi gyulladást, a cukorbetegséget, a savasodást, gyógyítja a daganatokat, a hasnyálmirigyet, a mellék pajzsmirigyet, az asztmát, erősíti az immunrendszert, méregtelenítő hatású.

Olivin: A függetlenség köve. Védelmező kő, kiegyensúlyozottá tesz, fejleszti a koncentrációs készséget, szabályozza az anyagcserét és a belső szervek összhangját, segíti a testidegen anyagok kilökődését, tisztítja a májat és az epét. Segít az újrakezdésben.

Hópehely obszidián: A tisztaság köve. Nyugtat, csillapít, kiegyensúlyozza a testet, lelket, szellemet. Jótékonyan hat az erekre, javítja a keringést, elixírje jó a szemre és a bőrre.

Onix: Hatással van minden daganatféleségre. Az onix véd a negatív befolyásoktól és energiáktól, csökkenti befolyásolhatóságunkat, segíti a természetes egót, megszünteti a negatív érzelmeket. Az onix erősíti immunrendszerünket, véd a fertőzésektől. Fokozza a koncentrációnkat és az öntudatunkat.

Füstkvarc: a füstkvarc csillapítja a félelmet, javít a depressziós hangulaton és érzelmi megnyugvást biztosít. Ha negatív érzelmekkel kerül kapcsolatba finoman szétoszlatja ezeket. A füstkvarc főleg a has, csípő és a lábak betegségeire hatásos. Enyhíti a fájdalmat, beleértve a fejfájást is, valamint jótékonyan hat az ivarszervekre, az izom- és az idegszövetekre, a szívre. Oldja a görcsöket, erősíti a hátat és az idegeket. Elősegíti az ásványi anyagok felszívódását, és szabályozza a testen belüli folyadékokat. 

A shungit mintegy 2 milliárd éves kőzet. Rendkívüli pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, többek között alapja sok kozmetikumnak, gyógyhatású készítménynek és szűrőket is készítenek belőle a víz eredendő tisztaságának visszaállításához. Semlegesíti a Hartmann és vízérsugárzást, véd az elektromágneses mezők negatív hatásaitól.A shungit is, mint a legtöbb fekete kő, erős föld-kapcsolattal bír, amely ősi örökséget közvetít és előhozza az ősi föld misztikus energiáit a mindennapjainkba.

33 000 Ft