Piramis, sejtelmes, 3D Életfával

Ez a piramis első sorban a meridiánok és csakrák erősítésében, tisztításában és védelmében van segítségünkre. A piramis közepében sejtelmességbe burkolózó kézzel tekert térbeli életfa található, alapélei 9 x 9 centiméteresek. Késztermék, azonnal szállítható.

Hegyikristály: Az összes kristály hatását felerősíti, blokktalanítja, harmonizálja és erősíti az aurát, kiegyensúlyozza a csakrákat. Véd a negatív sugárzások ellen, tisztítja a tératmoszférát.

Kiegyensúlyozza, nyugtatja az agyat és fokozza a tetterőt.

Türkiz: erősíti a meridiánokat. Véd a negatív energiáktól, elmélyíti a meditációt és tisztítja az elektromágnesességet. A torokcsakrához köthető, összehangolja és segíti az önkifejezést.

Apatit: A megnyilvánulás köve, mely segít, hogy jobban kifejezzük magunkat. Élénkíti a meridiánokat, kiegyensályozza a csakrákat. A szervezetben pozitív hatással van a csontokra és a porcokra. Segíti a sejtképződést,valamint véd a földsugárzás és a negatív energiák ellen.

Fluorit: blokktalanítja és stabilizálja az aurát, pozitív hozzáálláshoz segít és fokozza az akaraterőt. Segíti az új ismeretek elsajátítását és feldolgozását, növeli a koncentráló képességet. Serkenti az anyagcserét és általánosan regeneráló hatása van.

Pirit: összehangolja a meridiánokat, védi az aurát. A testet feltölti oxigénnel és segíti a sejtképződést.

Jáspis: Gondoskodó kő, mely hozzájárul testi-lelki jólétünkhöz. Stabilizálja és összehangolja az aurát. Egyensúlyt teremt a férfi és női energiákban és tisztítja az elektromágnesességet. Segíti a keringési rendszert és növeli az életerőt. Általában segíti a regenerációt, élénkíti az idegrendszert és fokozza az akaraterőt.

10 000 Ft