ORGONIT PIRAMIS -Sri Yantra

ORGONIT PIRAMIS -Sri Yantra 

rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

Orgonit piramis hegyikristály csúccsal, Sri yantra szimbólummal. Lapisz lazuli, szodalit, howlit, dumortierit.
Tértisztításra, gyógyításhoz, meditációhoz. 

Alapterülete: 11x11 cm

Egyedi elképzelés szerint is elkészíthető !
Howlit: Nyugtató kő. Kiváló álmatlanság ellen párna alá téve. Segít a testen kívüli utazásoknál, az előző életekhez való eljutásnál. Türelemre tanít. Zsírégető hatású. Egyensúlyban tartja a kalciumszintet.
Lapis Lazuli: A harmónia köve. Oldja a stresszt, növeli az extraszensz képességeket. Fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten harmóniát teremt. Enyhíti a fájdalmat, a migrént, hat a depresszióra, a légző- és idegrendszerre, a gégére, a pajzsmirigyre, az immunrendszerre. Tisztítja a vért, csökkenti a vérnyomást, a szédülést.
Szodalit: Az egyensúly köve. Nyugtatja az elmét, megszünteti a szellemi zűrzavart. A magasabb rendű tudatból a fizikai szintre hozza az információt. Segíti a tobozmirigy működését, javítja a harmadik szemet. Igazságérzetre nevel. Egyensúlyban tartja az anyagcserét, tisztítja a nyirokrendszert, serkenti az immunrendszert, gyógyítja a torkot, a hangszálakat, a gégét, csökkenti a lázat, a magas vérnyomást. Érzelmi egyensúlyt biztosít. Elűzi a félelmet, a fóbiát, a bűntudatot, enyhíti a pánikrohamokat.
Dumortierit: Nyugtatja az idegrendszert: stresszeltség, sztresszes fejfájás, nyugtalanság. Krónikus hörghurut kitűnő ellenszere. Fertőzések esetén: csökkenti a lázat, csillapítja a hányást,görcsöket. Fokozza az agy tevékenységét és javítja megfigyelőképességünket. Torok csakrához és a harmadik szemhez kapcsolódik. Tudat és elme nyugtató. Lelassítja az elme zakatolását, csendet teremt.

18 000 Ft