Orgonit medál - Yin-Yang

Orgonit medál - Yin-Yang leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

Csodaszép orgonit medál, yin-yang szimbólummal, tigrisszemmel, turmalinnal, szelenittel, hegyikristállyal, sok-sok szeretettel és pozitív energiával készült :-)

A medál mérete: 3 cm x 1,5 cm. Csúszókötéses zsinórral szállítjuk.

Egyedi igény szerint is rendelhető!

Tigrisszem: Az erő köve. Talizmánkő, védőkő. Összekapcsolja a Föld energiáját a Nap energiájával. Kiegyensúlyozza az alsó csakrákat, serkenti a kundalíni energia emelkedését. Egyensúlyba hozza a yin és a yang energiákat. Csökkenti a depressziót, jókedvre derít. Jótékonyan hat a szemre, fejleszti a sötétben való látást.

Turmalin: Sámánkő. Szorosan kapcsolódik a tündérvilág energiáihoz. Megtisztítja és kiegyensúlyozza a csakrákat és az aurát, védőburkot képez a test körül. Elősegíti az önbizalmat, önmagunk és mások megértését, enyhíti a félelmet. A negatív gondolkodásmintákat pozitívvá alakítja. Hatásos a daganatos betegségekben.

A medál mérete: 3 cm x 1,5 cm

Csúszókötéses zsinórral szállítjuk.

Prehnit: A feltétel nélküli szeretet köve. Gyógyítja a gyógyítókat. Spirituális és földön kívüli lényekkel teremt összeköttetést, erősíti a belső látást. Az isteni energiák védelmező pajzsával borítja be az aurát. Kristályrács készítéséhez elengedhetetlen a használata. Hat a hiperaktív gyerekekre, gyógyítja a vesét, a húgyhólyagot, a vállakat, a mellkast, a tüdőt, a köszvényt és a vér betegségeket, stabilizálja a daganatos beteg állapotát.

A szerafinit azok közé a kristályok közé tartozik, amelyek kapcsolatot hoznak létre az angyalokkal; megnyitja a koronát, és a magasabb rendű koronacsakrát. Támogat, hogy a szívünk parancsai szerint éljünk, gyengéden tisztítja a szívcsakrát, és megnyitja a szeretet előtt. Zöld kvarc, amely harmóniát, egyensúlyt és érzelmi stabilitást nyújt. A föld angyalainak ajándékát adja, amely által lehorgonyozható fizikai síkra az angyali energia. Erősíti az életkedvet, az élni akarást. Erősíti és gyógyítja a szívet, az immunrendszert, segíti a sejtek regenerálódását. Szívcsakrára téve nagy hatású gyógyító. Az angyali energiákkal gyógyítóknak különösen ajánlott.

A szelenit ásvány az egyik legfinomabb rezgésű drágakövek közé tartozik. A koronacsakra ásványa, tiszta tudatot biztosít tulajdonosa számára, elérhetővé teszi az angyali tudatot, nyugtatja a lelket. Kitűnő segítő meditációhoz és spirituális tevékenységekhez. Összehangolja a gerincoszlopot, csökkentheti az epilepsziás rohamokat. Méregteleníti a szervezetet és energiát biztosít viselője számára. A szelenit segíthet a központi idegrendszer normális működésében, fokozza az agyi funkciókat és nagyon jó auratisztító.


6 000 Ft