Orgonit medál - védelem

Orgonit medál - védelem leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak. 

Gyönyörű orgonit medál védelmező Hamsa szimbólummal, védelmező kristályokkal.
Kristályok: fekete turmalin, sungit, lápisz lazuli, aventurin, ónix, türkiz, tigrisszem.
Turmalin: Sámánkő. Szorosan kapcsolódik a tündérvilág energiáihoz. Megtisztítja és kiegyensúlyozza a csakrákat és az aurát, védőburkot képez a test körül. Elősegíti az önbizalmat, önmagunk és mások megértését, enyhíti a félelmet. A negatív gondolkodásmintákat pozitívvá alakítja. Hatásos a daganatos betegségek ellen.
Tigrisszem: Az erő köve. Talizmánkő, védőkő. Összekapcsolja a Föld energiáját a Nap energiájával. Kiegyensúlyozza az alsó csakrákat, serkenti a kundalini energia emelkedését. Egyensúlyba hozza a jin és a jang energiákat. Csökkenti a depressziót, jókedvre derít. Jótékonyan hat a szemre, fejleszti a sötétben való látást.
Türkiz: Gyógyító kő. Talizmánkő, védőkő, tisztító kő. Segíti a kommunikációt a fizikai és a spirituális világ között. A torokcsakra köve. Belső nyugalmat biztosít, erősíti a fizikai és a lelki immunrendszert, regenerálja a szöveteket, gyógyítja az egész testet, különösen a szemet, a hályogot is. Csökkenti a savasodást, a köszvényt, a reumás fájdalmakat, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és fájdalomcsillapító hatású.
Lapis Lazuli: A harmónia köve. Oldja a stresszt, növeli az extraszensz képességeket. Fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten harmóniát teremt. Enyhíti a fájdalmat, a migrént, hat a depresszióra, a légző- és idegrendszerre, a gégére, a pajzsmirigyre, az immunrendszerre. Tisztítja a vért, csökkenti a vérnyomást, a szédülést.
Aventurin: a boldogulás köve. Nagyon pozitív kő. Csökkenti a koleszterin szintet, egyensúlyban tartja a vérnyomást, megelőzi az érelmeszesedést és a szívrohamot. Serkenti az anyagcserét, csökkenti az allergiás tüneteket.
Sungit, Shungit - egy metamorfózison átment kőszén, amely átmenetet képez az antracit és a grafit között. Ritka szén alapú ásványként fullerénekből, -fullerén gömbökből, vagy fullerén csövekből áll. Minden egyes apró fullerén gömb 20-500 szénatomot tartalmaz. A fullerének teszik lehetővé a nanotechnológiát. Kiváló geometrikus és elektromágneses vezetők, és kivédik az elektromágneses frekvenciájú kibocsájtásokat .
Erősíti a fizikai jólétet, és az immunrendszert. Helyreállítja az érzelmi egyensúlyt. Enyhíti a stresszt, a fejfájást, a meghűléses tüneteket. Segíti a sejtek anyagcseréjét, az emésztést az enzim termelést. Fájdalom csillapító, méregtelenítő, antibakteriális, antihisztamin, gyulladáscsökkentő hatású. A shungitos vízzel kezelhető az égés, a torokfájás, a szív és érrendszeri problémák, a vér betegségei, az allergiás, asztmás panaszok, gyomor epehólyag zavarai, a diabétesz, ízületi gyulladás, vese és máj betegségei. Az autoimmun betegség, hasnyálmirigy-problémák, az impotencia és a krónikus kimerültség.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


9 000 Ft