Orgonit medál - borostyán, türkiz, hipersztén

Orgonit medál - borostyán, türkiz, hipersztén leírása

Késztermék, azonnal szállítható. Rendelkezésre álló mennyiség: 1 db

Ogonit medál triquetra szimbólummal, hegyikristállyal, borostyánnal, türkizzel, hiperszténnel, szelenittel. Sárgaréz forgáccsal.

Borostyán: Gyógyhatás: agy, anyagcsere, asztma, csigolyák, DNS, életerő, felvillanyozódás, gyulladások, hallás, hólyag, idegrendszer, máj, napfonat, pajzsmirigy, vasék, vírusfertőzések. Lelki hatás: aggodalom, emlékezőképesség, félelem, szorongás, határozottság, különcködés, önzetlenség. Szerencsekő.

Türkiz: Gyógyító kő. Talizmánkő, védőkő, tisztító kő. Segíti a kommunikációt a fizikai és a spirituális világ között. A torokcsakra köve. Belső nyugalmat biztosít, erősíti a fizikai és a lelki immunrendszert, regenerálja a szöveteket, gyógyítja az egész testet, különösen a szemet, a hályogot is. Csökkenti a savasodást, a köszvényt, a reumás fájdalmakat, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és fájdalomcsillapító hatású.

A hipersztén a fájdalom minden fajtájánál jó szolgálatot tesz, különösen gyomorfájás és gyomorhurut esetén. Csökkenti a gyomorsavat, alkalmazhatjuk feszültségek kezelésére. A hipersztén segít az arany középút megtalálásában. Segítségével megtalálhatjuk az egyensúlyt az értelmes aktivitás és a kiegyensúlyozottság között. Használatával felismerjük és elfogadjuk, mikor van itt a szükséges pihenés ideje.


A medál mérete: 2,8 x 1,4 cm. Csúszókötéses zsinórral szállítjuk.

5 000 Ft