Orgonit medál - 3. csakra

Orgonit medál - 3. csakra leírása

Kész termék, azonnal szállítható. 

Orgonit medál hegyikristállyal, a 3. (köldök-) csakra színében és kristályaival. Alumínium forgáccsal. Kristályok: rutilkvarc, citrin, tigrisszem, macskaszem.

Rutilkvarc: Gyógyítja az impotenciát, meddőséget, légutakat, hörghurutot, pajzsmirigyet. A testtartás kiegyenesítését, a sejtek növekedését, regenerációját segíti. Segít feloldozni, kioldani a félelmeket, a régi gondolatmintákat, miket magunknak csináltunk tanulás céljából.

Citrin: Auravédelmező kő. Hatékonyan tisztít és regenerál. A Nap erejét hordozza, energiát ad. Sosem kell tisztítani. Tisztítja, egyensúlyba hozza a finom testeket és összehangolja azokat a fizikaival. Gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Vonzza a gyarapodást, a sikert és mindent, ami jó. Hasznos az elváltozással járó betegségeknél, méregtelenít, tisztítja a vesét és az epét, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet, erősíti az idegeket. Kiváló a székrekedésre és a cellulitiszre.

Tigrisszem: Az erő köve. Talizmánkő, védőkő. Összekapcsolja a Föld energiáját a Nap energiájával. Kiegyensúlyozza az alsó csakrákat, serkenti a kundalini energia emelkedését. Egyensúlyba hozza a jin és a jang energiákat. Csökkenti a depressziót, jókedvre derít. Jótékonyan hat a szemre, fejleszti a sötétben való látást.

Macskaszem: A macskaszemet jól alkalmazhatjuk a szem betegségeinek kezelésében, ezen kívül fokozza a sötétben való tájékozódást is. További felhasználási területe a szív és a légutak erősítése. Oldja az artériák meszesedését is, de duzzadt mirigyeinket is kezelhetjük vele. A májra gyakorolt hatásának köszönhetően segíti a szervezet méregtelenítési folyamatát. Javítja a logikus gondolkodást és segít, hogy könnyebben kezeljük félelmeinket. Segítségével növelhetjük önfegyelmünket. A macskaszemnek mágikus tulajdonságai vannak. Földelő kő, de elősegíti az intuíciót is. Eloszlatja a negatív energiát az aurából, és védelmet nyújt. Önbizalmat, boldogságot, derűt és szerencsét biztosít.


A medál mérete: 2,8 x 1,4 cm. Csúszókötéses zsinórral szállítjuk.

5 000 Ft