Orgonit medál - 2. csakra

Orgonit medál - 2. csakra leírása

Kész termék, azonnal szállítható. 

Orgonit medál hegyikristállyal, a 2. (szakrál) csakra színében és kristályaival. Alumínium forgáccsal. Kristályok: holdkő, napkő, korall, unakit.

Holdkő: Az új kezdetek köve. Erősen kötődik a Holdhoz. Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést, az empátiát, a tisztánlátást és az extraszensz képességeket. Segíti az emésztő- és a szaporítószervek működését, csökkenti a méreganyagokat a szervezetben, harmonizálja a menstruációs problémákat, hatékony a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra.

Napkő: A derűlátás köve. Életigenlést közvetít, enyhíti az aggodalmat és a depressziót. A napkő hatásos az asztmával szemben, elmulasztja a félelmeket és a depressziót, optimizmussal tölt el. A napfonat csakra fájdalmait és problémáit orvosolja. Minden szívproblémára nagyon hatásos. Meleg, lágy kisugárzása fáradtság esetén új energiával tölt el. Enyhíti a vesepanaszokat és a köszvényt. Megszünteti a negatív érzelmeket, az aggodalmat, visszaadja saját kilétünk érzetét.

Karneol: Stabilizáló kő. Más köveket is meg tud tisztítani.. Tele van életerővel, serkenti az anyagcserét, hat a női szaporítószervekre, növeli a termékenységet, csökkenti a frigiditást és az impotenciát, gyógyítja a kismedence problémáit, a reumát, az idegzsábát, a depressziót, a veséket, javítja a vérellátást.

Unakit (epidot): a látomás köve. Összehangolja az érzelmeket a spiritualitással. Jelentősen meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, elősegíti a pihenést. Rezgéseivel erősíti a szervezet öngyógyító erőit, és segít, hogy gyorsabban váljunk ismét egészségessé. Erősíti az immunrendszert. Ezenkívül javítja a belek, a máj, a tüdő működését is. Lelki területen az unakitnak tulajdoníthatóan gyorsabban felépülünk a sorscsapások vagy lelki megpróbáltatások után.


A medál mérete: 2,8 x 1,4 cm. Csúszókötéses zsinórral szállítjuk.

5 000 Ft