OrgoneLife Zapper / Wellness készülék

Megrendelésre készül, szállítási határidő: ~ 7 nap 

A készülék Dr. Hulda R. Clark sok éves kutatása, útmutatása alapján, azt tovább fejlesztve készült. Pozitív négyszögjel impulzus-sorozatot állít elő, amivel az emberi testben levő élősködőkre (baktériumok, vírusok, férgek) lehet hatni.

A készülék egyesíti magában a doktornő általi kutatásokat, valamint a legújabb energetikai megtapasztalásokon alapuló alkalmazási lehetőségeket is.

A doktornő a két évtizednyi kutatását közzétette, szerte a világban nagyon sokan alkalmazzák. További információkat találhat a világhálón a ZAPPER névre rákeresve.

Biztonsági előírások

2.1. A készüléket csak saját felelősségére használhatja!

2.2 A készüléket csak ezen "Kezelési útmutató" elolvasása és megértése után alkalmazza!

2.3. A készülék megbontása a garancia elvesztésével jár, valamint életveszélyes és éppen ezért TILOS!

2.4. A készülék a "közérzet javító készülékek" csoportjába tartozik, nem gyógyászati alkalmazásra készült. Nem helyettesíti az orvosi diagnosztikát, kezelést.

2.5. A készüléket várandós kismamák, szívritmus-szabályozót használók, epilepsziában szenvedők semmilyen körülmények között NEM alkalmazhatják!

2.6. A készülékhez csak 9V feszültségű (6F22 típusú) szárazelemet vagy akkumulátort szabad használni. Külső tápegységet soha ne alkalmazzon - életvédelmi okok miatt!

2.7. A készülék házának megbontása a garancia elvesztésével jár.

2.8. Hosszabb tárolás esetén az elemet vegye ki a készülékből, hogy az elemből esetlegesen kifolyó vegyszerek ne károsítsák a készüléket.

Hogyan használja?

  • A készülék hátoldalán levő, recés nyíllal jelzett, oldalirányba elcsúsztatható fedőlap takarja az elemtartót. Tegyen be egy új, lehetőleg féltartós vagy tartós 9V-os elemet. Csúsztassa vissza a helyére a fedőlapot.
  • Csatlakoztassa színhelyesen az elektródákat a készülék elülső oldalán levő aljzatokhoz (fekete - negatív pólus, piros - pozitív pólus)

- Az elektródákat használat után alkoholos fertőtlenítő folyadékkal tisztítsa meg. Aromás higítót (pl. aceton) ne használjon.

  • Kapcsolja be a készüléket az oldalán levő piros karos kapcsolóval. A készülék először teszteli az elem feszültségét, majd megfelelő állapot esetén kb lmásodperc múlva működni kezd. A működést az előlapon levő zölden villogó "ÜZEM" jelzésű LED mutatja. A minimum táp-feszültségnél jobban lemerült elem esetén a készülék nem működik, a LED nem világít. Ebben az esetben cserélje ki újra az elemet.
  • A készülék nagyon alacsony áram-felvételű, ezért egy féltartós elemmel is sokáig használható. A készülék védett az elektródák rövidre zárásától, viszont ebben az esetben az elem rövid idő alatt lemerül.

- Kapcsolja be a készüléket. A működést a zölden villogó "ÜZEM" jelzésű LED mutatja. A min. tápfesznél jobban lemerült elem esetén a készülék nem működik, a LED nem világít.

Dr.Clark kezelési javaslata - hagyományos eljárás

- A bal kézbe a negatív (fekete), a jobb kézbe a pozitív (piros) elektródát fogja.

7perc kezelés - 20perc szünet - 7perc kezelés - 20perc szünet - 7perc kezelés

Az elektródákat célirányosan egyéb helyzetekben is alkalmazhatja. Általános elv, hogy baloldalt és lejjebb a negatív (fekete), jobboldalt és feljebb a pozitív (piros) elektródát célszerű alkalmazni.

Tehát pl. alsó lábszár kezelése esetén tegye a talpa alá a negatív (fekete) elektródát, a pozitívat pedig fogja a térdéhez.

Az impulzus-sorozattal való kezelést önmagában nem célszerű alkalmazni. A szervezetben elpusztuló élősködők, és azok méreganyagainak kiürítéséről gondoskodni kell. Ennek érdekében Dr.Clark javaslata alapján a kezelést megkezdésével egy időben gyógyfüves vesetisztítással célszerű kiegészíteni, miközben napi 1,5-2 liter vizet kell inni a méreganyagok megfelelő kiürülése érdekében.

Ezt a kezelést két hétig folytassa naponta egyszer, majd gyógyfüves máj és vastagbél tisztítást csináljon.

Ezután hetente legalább egyszer célszerű a készüléket használnia.

A hagyományos kezelési eljárás alatt is végezhet energetikai kezelést, a következő részben ismertetett módokon.

Amennyiben ezen megtisztító eljárásokat bármilyen okból nem tudja végrehajtani, csak az energetikai kezelést alkalmazza!

Energetikai kezelés

A Dr.Clark-féle eljárás alkalmazása során észrevettük, hogy a testben zajló folyamatok mellett komoly energetikai változások is létre jönnek.

Az ilyen változásokat eddig a spirituális úton járok tudták egyszerűen alkalmazni -energetikailag tisztítják, rendbe teszik magukat, leteszik a nyomasztó gondolatokat, töltik magukat energiával.

Tapasztalataink alapján a készülék által keltett pozitív impulzus-sorozat hasonló hatást vált ki. Az étertest megrezgetésével a negatív erők, nyomasztó gondolatok, erőelszívások mintegy letisztulnak az auráról, és a kezelési ciklus végére beindul egy erővel történő töltődés. Ez a folyamat komoly segítséget nyújt pl. depressziósoknak, akik nem tudják hatékonyan irányítani gondolataikat.

Az energetikai kezelés esetén CSAK a PIROS, azaz pozitív elektródát csatlakoztassa a készülékhez. Ebben az esetben nem az átfolyó középfrekvenciás áram hat, hanem a középfrekvenciás villamostérerő.

Az elektródát megfoghatja, de az is jó, ha valamilyen fém felülethez - pl. rozsdamentes fémtálca, alufólia - hozzá fogja egy csipesszel és ráül. A térerő ruhán keresztül is kifejti hatását.

10perc alatt letisztul minden nyomasztó, elfojtó, terhelő erő, és elindul egy energetikai töltődési folyamat. 20percnél tovább nem célszerű használni.

Ha szükséges, naponta többször is alkalmazhatja. Közvetlenül lefekvés előtt viszont nem javasolt, mert "felébreszti" az embert.

Ételek-italok harmonizálása

A készülék impulzus-sorozata által gerjesztett villamos térerő használható egyéb módon is. Az élelmiszerek előállítása során alkalmazott technológiák, az emberi tényezők (negatív gondolatok) megváltoztatják az egyes termények, gyümölcsök, ásványvíz természetben levő , természetes harmonikus erejét, azaz a rendezettség helyett káoszt tartalmaznak. A készülék megszünteti a KÁOSZ-erőt és harmonizálást eredményez, azaz visszaállítja az eredeti rendezettséget.

Mivel testünk nagy része vízből áll - ami könnyen vesz fel energetikai információt és azt hosszan tárolja - tehát nem mindegy, milyen információt közlünk vele táplálkozás közben.

Az ételek-italok harmonizálása esetén CSAK a PIROS, azaz pozitív elektródát csatlakoztassa a készülékhez. Ebben az esetben nem az átfolyó nagyfrekvenciás áram hat, hanem a középfrekvenciás villamostérerő. Az elektródát egy ruhacsipesszel fogja hozzá rozsdamentes fémtálcához. A tálcára tegye rá a harmonizálásra váró élelmiszert, italt. Kapcsolja be a készüléket.

A harmonizálást legalább 2 percig végezze. Utána kis ideig hagyja "pihenni" az élelmiszert, majd fogyaszthatja.

Csomagolt termék esetén javasoljuk a vonalkód eltávolítását, vagy pedig vízszintes vonallal áthúzását.

Ivóvizet ne tároljon műanyag palackban, töltse üvegkancsóba, majd pedig takarja le vászonnal, szőttessel.

A harmonizálás hatását íz változásban is megtapasztalhatja. Száraz vörösbort (esetleg csapvizet) töltsön két pohárba.

Az egyiket tegye félre, a másikat kezelje meg. Pár perc múlva kóstolja meg mindkettőt. A kezelt ital simábbá, esetleg édesebbé válik, könnyebben, szinte olajozottan lenyelhető lesz....

Homeopátiás információk átvitele vízbe

A folyamat ugyanaz, mint az ételek-italok harmonizálása.

A tálcára tegye rá a másolni kívánt homeopátiás szert, Schüssler-sót. Tegyen mellé egy pohár tiszta vizet - lehetőleg szűrt víz legyen. Semmiképpen ne használjon széndioxid tartalmú ásvány-vizet!

2 percig végezze az átvitelt. Ez alatt az idő alatt a víz harmonizálódik és átveszi, lemásolja a mellette levő homeopátiás rezgést. Tapasztalatok alapján a másolat ugyan-olyan hatású, mint az eredeti. Sőt, a Schüssler-só esetében még "energikusabb" lett.

Homeopátiás információval ellátott víz tárolása, alkalmazása

Az előbbiekben ismertetett módon kezelt vizet olyan üvegpalackban tárolja, amiről már korábban eltávolította a termékcímkét. Amennyiben ez nem lehetséges, a címkén levő vonalkódot húzza át keresztben tollal. Az üveget kamra hűvösében vagy hűtőgépben tárolja.

Ugyanúgy alkalmazza az így előállított szert, mintha homeopátiás golyócskákat szedne. Tehát előtte-utána 20-20percig semmit ne vegyen a szájába. Naponta háromszor-négyszer egy korty elegendő, mert nem a mennyiség számít, hanem a benne levő információ.

Állatok energetikai kezelése

Állatok kezelésére is alkalmazható a készülék, pl. állatorvosi diagnosztika és beavatkozás után a lábadozási-gyógyulási idő lerövidíthető. Az alom alá tegyen fémlapot, majd fogja hozzá a pozitív (piros) elektródát. A kezelési idő ebben az esetben is legalább 15perc legyen, naponta többször alkalmazva.

Mire figyeljen még?

A készülék segítséget nyújt abban, hogy energetikailag, fiziológiailag rendezzük magunkat. Viszont hosszabb távon hatástalan, ha nem rendezzük életünket olyan módon, hogy a különféle okok általi erővesztéseket megszüntetjük.

Ilyen okok lehetnek többek között az ember számára káros földsugárzások hatásai, a nem rendezett emberi kapcsolatok és egyéb lelki okok. Tehát a tartós állapot javuláshoz ezen szempontok szerinti változtatásokat is meg kell tennünk.

Műszaki adatok

Típus: OrgoneLife ZAPPER

Forgalmazó: OrgoneLife Kft. 

2141 Csömör, Középhegy u.46.

Garancia: 1év

Táplálás: 9V (6F22) típusú szárazelem

Csomagolás: OEM papírdoboz 120x80x60mm

Tartozék: 2db elektróda, polaritásnak megfelelő színű vezetékkel, banándugóval

Műanyag csipesz

Kezelési útmutató

Általános Szerződési Feltételek

  • A gyártó a folyamatos műszaki fejlesztés - változtatás jogát fenntartja.
  • A készülék garancia ideje az eladás illetve postai szállítás esetén a feladás időpontjától van számítva.
  • Garanciát kizáró ok a készülék megbontása, nem rendeltetés szerinti használatból eredő meghibásodása, az elektróda vezeték megtörésből eredő hibája, valamint az esetlegesen elemből kifolyó vegyszerek általi károsodás.
  • A garancia érvényesítés illetve teljesítés helye az OrgoneLife Kft. telephelye.
28 000 Ft