OrgoneLife Solfeggio Wellness készülék

Nicola Tesla, a modern elektromosság atyja, megértette a világegyetem működését és törvényeit. Kulcsszavai: energia – frekvencia – rezgés.

Véleménye szerint a 3-6-9 egy kód, melynek segítségével megnyílik a világegyetem és a szabadenergia mindenki számára elérhetővé válik.

Felismeréséből kiindulva értelmezhetővé vált a pithagoraszi számsor szerint összeállt frekvencia sorozat – azaz a "SOLFEGGIO" sorozat.

Ezen sorozat a 9-féle frekvenciája megfelel az emberi lélek egyes megnyilvánulásának – biztonság, energia rendezés, elengedés, mozgás-megindulás, szeretet, kapcsolat, intuíció, feltétel nélküli szeretet, mindenséggel kapcsolat.

Az OrgoneLife SOLFEGGIO készülék ezen 9-féle frekvenciát állítja elő.Többféle módon lehet alkalmazni.

Használhatjuk sungit, hegyikristály, vagy orgonit piramissal a kiválasztott frekvencia-érzelem térbe sugárzására, azaz TÉRHARMONIZÁLÁS-ra is, illetve KRISTÁLYOK, IVÓVÍZ PROGRAMOZÁSÁRA.

A kiválasztott érzelmet a készülék a belső antennájával és a rátett sungit, hegyikristály, vagy orgonit piramissal a térbe sugározhatjuk.

Másik lehetőség - nagyobb méretű tálcára vezethetjük a kiválasztott frekvenciát. A tálcára így nagyobb méretű kristályok, vizeskancsó is ráhelyezhető.

A különféle mentális programozási és térharmonizálási eljárásokhoz képest rendkívüli előnye, hogy "NINCS BENNE AZ ADOTT EMBER".

A Solfeggio-jelsorozatot alkotó egyes frekvenciák / érzelmek egyszerre hatnak a fizikai testünkre, valamint lelkünkre - azaz érzelmeinkre és szellemünkre - fensőbbrendű énünkre. Amikor megérzésünkre bízzuk a választást, a lélek választ. Azon frekvenciát / érzelmet választja, amely éppen szükséges egy megrekedt érzelem belső megértéséhez, rendezéséhez. 

A Solfeggio sorozat frekvenciái : 

174 Hz - BIZTONSÁG , a belső biztonság érzését hozza meg, tartást ad, megalapozza a változtatást, a továbblépés lehetőségét. 

285 Hz - ENERGETIZÁLÓ , a lélekre hatva elősegíti a belső rendeződési folyamatok beindulását, a töltődést. 

396 Hz - ELENGEDÉS , a lélekre hatva segíti a könnyülést, a beragadt félelmek, fájdalmak, egyéb negativ megélésektől való megtisztulást.

417 Hz - MOZGÁS-MOZDULÁS , a lélekre hatva segíti a berögzült helyzetek oldása utáni továbblépést, a kötöttségek felismerését, az együttműködést. 

528 Hz - SZERETET , a lélekre hatva segíti a szeretet által megélt, megrekedt negatív érzelmek felismerését, oldását, elengedését. Ezen tipikus érzelmek - nem kell a szeretetem a másiknak, vagy nem kapom meg a szeretetet, amire vágyom... 

639 Hz - KAPCSOLÓDÁS , a lélekre hatva segíti a kapcsolódást a belső hangunkhoz. Erősítheti megérzéseink tudatosulását. Emberi kapcsolatainkban levő belső gátak, zavaró kényszerek felismerését, oldását támogatja. 

741 Hz - INTUÍCIÓ , az intuíció hangja a lélekre hatva segíti a mélyebb, összetettebb, intenzívebb kapcsolódást belső életünkhöz, gondolataink világához. Más minőségű, mint az egyszerűen működő megérzés. 

852 Hz - FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET , a magyar néplélek a "szívem csücske vagy, szerelmetes kis..." szavakkal mutatja ezt a fajta kiáradó szeretetet. Ezen hang a segíti a lelket, hogy a szeretet áramlását zavaró érzelmeket felismerje, elengedje, s helyettük immár más minőséget építsen életébe. 

963 Hz - ÁTALAKULÁS , az ÉGI kapcsolat kiteljesedését zavaró érzelmi, gondolati gátak felismerését, elengedését segíti. 

Az interneten a "solfeggio"-ra rákeresve további kiegészítő leírásokat találhatnak az egyes frekvenciák / érzelmek jelentéséhez. 

Általános Szerződési Feltételek

  • A gyártó a folyamatos műszaki fejlesztés - változtatás jogát fenntartja.
  • A készülék garancia ideje az eladás illetve postai szállítás esetén a feladás időpontjától van számítva.
  • Garanciát kizáró ok a készülék megbontása, illetve nem szabványos USB aljzat használatából eredő akkumulátor meghibásodás. 
  • A készülék kezelését részletesen tartalmazza a "Kezelési útmutató".
  • A garancia érvényesítés illetve teljesítés helye az OrgoneLife Kft. telephelye.

Műszaki adatok: 

Típus: OrgoneLife Solfeggio

Forgalmazó: OrgoneLife Kft.

Garancia: 2 év

Tartozék: Kezelési útmutató, USB töltőkábel, krokodilcsipeszes hosszabbító kábel


56 000 Ft