OrgoneLife RELAXmini / Wellness készülék

Megrendelésre készül, szállítási határidő: ~ 7 nap

1. A készülék általános ismertetése

A készülék a Földünk életmegtartó rezgését - Schumann-frekvencia - sugározza a speciális, beépített antennáján keresztül. Ez a rezgés csak pozitív polaritású, tisztán szinusz jelű frekvencia. Erősebb a jel, mint a Föld által sugárzott rezgés.
Ez a felerősített rezgés segíti az érzelmileg "lehangolt", energetikailag alul működő embert, megnyugodni, megkönnyülni a nyomasztó gondolatoktól, érzelmi terhektől.

Alkalmazója rövid idő alatt energetikailag megtisztul a nyomasztó, negatív gondolatoktól, erőktől, és már pár perc után megnyugodva, szinte kipihenve érezheti magát.
A megnyugvás azt is jelenti, hogy a kusza, káoszos gondolatokat is lecsökkenti - így megkönnyíti a meditálást olyanoknál is, akik ezt eddig nem tudták művelni.
Ugyanezen okból komolyan segíti a depresszív, pánik gondolatoktól való eltávolodást, könnyülést, lelki terhek letételét.

Ezen változások pedig elindítanak egy folyamatot, amely eredményeként az energetikailag megújuló szervezet, az immunrendszer egyre jobban kezd működni - változások következhetnek be a fizikai állapotban is.

A készüléket TÉRHARMONIZÁLÁS-ra is lehet használni. A megfelelő kristályt, kristályokat a készülék fedlapjára kell tenni. Sokszorosára felerősödik a kristály saját rezgése, és a térbe kisugározva kifejti hatását.

2. Mire figyeljek? - BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

2.1. A készüléket csak saját felelősségére használhatja!

2.2 A készüléket csak ezen "Kezelési útmutató" elolvasása és megértése után alkalmazza!

2.3. A készülék a "közérzet javító készülékek" csoportjába tartozik, nem gyógyászati alkalmazásra készült. Nem helyettesíti az orvosi diagnosztikát, kezelést.

2.4. A készüléket várandós kismamák, szívritmus-szabályozót használók, epilepsziában szenvedők semmilyen körülmények között NEM alkalmazhatják!

2.5. A készülékhez csak 9V feszültségű (6F22 típusú) szárazelemet vagy akkumulátort szabad használni. Külső tápegységet soha ne alkalmazzon - életvédelmi okok miatt!

2.6. A készülék házának megbontása a garancia elvesztésével jár.

2.7. Hosszabb tárolás esetén az elemet vegye ki a készülékből, hogy az elemből esetlegesen kifolyó vegyszerek ne károsítsák a készüléket.

2.8. A készülékbe ne jusson nedvesség! Amennyiben mégis ez történik, a készülék kiszáradásáig ne használja!


3. Hogyan kezdjem használni?

A készülék előlapján található "Nyomógomb" - ot megnyomva a működést jelző sárga LED elkezd világítani. 

  1. A készülék 9V-os elemmel működik. A készülék hátoldalán van a nyitható teleptartó. A kinyitáshoz két oldalt, a klipsz mellett nyomja kicsit lefelé és kifelé a fedelet. Tegyen a készülékbe egy új, megfelelő minőségű 9V-os elemet.
  2. Tartsa 1másodpercig lenyomva az előlapon levő nyomógombot. Ekkor a sárga színű működésjelző LED világítani kezd, majd rövid idő múlva villogó fénnyel jelzi a működést. 6perc múlva automatikusan kikapcsolja önmagát a készülék.

A készüléket tartsa közel a testéhez, ráakaszthatja övére, zsebére stb. A beépített antenna így tudja leghatékonyabban lesugározni közvetlen környezetére az "életrezgést".

  1. Amennyiben hosszabb idejű kezelést kíván, ismételten nyomja meg az indítógombot a már leírtak szerint.

4. Tapasztalatok

Figyeljen megérzéseire.

A legtöbb ember bokától induló finom, alig érezhető bizsergésről számol be. Ahogy halad felfelé a bizsergés, melegség érzet is keletkezhet.

Ahol lelki ok eredetű energetikai gát van -- ami legtöbbször a gyökércsakra és a szívcsakra között szokott az ilyen kialakulni -- megakadást lehet érezni a bizsergés felfelé haladásában. Ilyenkor valamennyi idő szükséges az energetikai gát feloldódásához. Ez általában fél-másfél perc közötti idő szokott lenni. Utána intenzíven halad tovább felfelé a megtisztulás.

Az egész folyamat néhány perc alatt lezajlik. A végét is sokan megérzik - a fej könnyül meg utoljára. Ha folytatja a kezelést, meggyorsul az egyes szervek energetikai harmonizálódása.

Amikor a szervezet eléri a számára szükséges egyensúlyi állapotot, további erőt már nem "épít be".

Az energetikai harmonizálás eredményeként a legtöbb ember kellemes, nyugodt állapotról, melegségről számol be.

További lehetőség - Ételek-italok harmonizálása

A készülék impulzus-sorozata által gerjesztett villamos térerő használható egyéb módon is.

Az élelmiszerek előállítása során alkalmazott technológiák, az emberi tényezők (negatív gondolatok) megváltoztatják az egyes termények, gyümölcsök, ásványvíz természetben levő , természetes harmonikus erejét, azaz a rendezettség helyett káoszt tartalmaznak.

A készülék megszünteti a KÁOSZ-erőt és harmonizálást eredményez, azaz visszaállítja az eredeti rendezettséget.

Mivel testünk nagy része vízből áll, ami könnyen vesz fel energetikai információt és azt hosszan tárolja - tehát nem mindegy, milyen információt közlünk vele táplálkozás közben.

Tegye a kezelendő ételt-ital mellé a készüléket.

A harmonizálást legalább 1 percig végezze. Utána kis ideig hagyja "pihenni" az élelmiszert, majd fogyaszthatja.

5. Egyéb

A készülék érzékeli a benne levő elem töltöttségét. Amennyiben az lemerül egy adott érték alá, a készülék kikapcsolja magát a kezelési idő lejárta előtt, esetleg már bekapcsolni sem lehet a készüléket. Ekkor cseréljen elemet.

Általános Szerződési Feltételek

  • A gyártó a folyamatos műszaki fejlesztés - változtatás jogát fenntartja.
  • A készülék garancia ideje az eladás illetve postai szállítás esetén a feladás időpontjától van számítva.
  • Garanciát kizáró ok a készülék megbontása, nem rendeltetés szerinti használatból eredő meghibásodása, valamint az esetlegesen elemből kifolyó vegyszerek általi károsodás.
  • - A garancia érvényesítés illetve teljesítés helye az OrgoneLife Kft. telephelye.

6. Műszaki adatok

Típus: OrgoneLife RELAXmini

Forgalmazó: OrgoneLife Kft. 

2141 Csömör, Középhegy u.46.

Garancia: 1év

Táplálás: 6R22 típusú 9V-os szárazelem

Méret: 105 x 75 x 35

Tartozék: Kezelési útmutató

36 000 Ft