OrgoneLife RELAX / Wellness készülék

Megrendelésre készül, szállítási határidő: ~ 7 nap 

A készülék általános ismertetése

A készülék a Földünk életmegtartó rezgését - Schumann-frekvencia - felerősítve sugározza a speciális, formatervezett antennáján keresztül.
Ez a felerősített rezgés segíti az érzelmileg "lehangolt", energetikailag alul működő embert, megnyugodni, megkönnyülni a nyomasztó gondolatoktól, érzelmi terhektől.

Alkalmazója rövid idő alatt energetikailag megtisztul a nyomasztó, negatív gondolatoktól, erőktől, és már pár perc után megnyugodva, szinte kipihenve érezheti magát.
A megnyugvás azt is jelenti, hogy a kusza, káoszos gondolatokat is lecsökkenti - így megkönnyíti a meditálást olyanoknál is, akik ezt eddig nem tudták művelni.
Ugyanezen okból komolyan segíti a depresszív, pánik gondolatoktól való eltávolodást, könnyülést, lelki terhek letételét.

Ezen változások pedig elindítanak egy folyamatot, amely eredményeként az energetikailag megújuló szervezet, az immunrendszer egyre jobban kezd működni - változások következhetnek be a fizikai állapotban is.

A készüléket TÉRHARMONIZÁLÁS-ra, valamint kristály- és homeopátiás rezgések felerősítésével, Schumann-rezgéshez keverésével összetett kezelésekre is lehet használni.

Mire figyeljek? - BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

2.1. A készüléket csak saját felelősségére használhatja!

2.2 A készüléket csak ezen "Kezelési útmutató" elolvasása és megértése után alkalmazza!

2.3. A készülék megbontása a garancia elvesztésével jár, valamint életveszélyes és éppen ezért TILOS!

2.4. A készülék a "közérzet javító készülékek" csoportjába tartozik, nem gyógyászati alkalmazásra készült. Nem helyettesíti az orvosi diagnosztikát, kezelést.

2.5. A készüléket várandós kismamák, szívritmus-szabályozót használók, epilepsziában szenvedők semmilyen körülmények között NEM alkalmazhatják!

2.6. A készüléket vízzel nedvesített törlőkendővel tisztítsa! A készülékbe ne jusson nedvesség! Amennyiben mégis ez történik, a készülék kiszáradásáig ne használja!

Bekapcsolás előtti tudnivalók

A készülék nem tartalmaz hálózati kapcsolót, ennek megfelelően hálózatra csatlakoztatás után azonnal üzemelni kezd. A hálózati feszültség meglétekor az üzemmód választó kapcsolóval kiválasztott üzemmódnak megfelelő LED villogása mutatja az üzemelést.

A kimeneti csatlakozón jelenik meg a készülék által keltett Schumann-rezgés. Ide kell csatlakoztatni az antenna elektromos csatlakozóját, még a bekapcsolás előtt.

Az antenna több rétegű nemes fa burkolatban van elhelyezve. A fa burkolat biztosítja a beépített áramkör védelmét. Ez az áramkör biztosítja a jel megfelelő kisugárzását. A fa burkolaton levő szimbólumok az alkalmazást segítik a kezelések alatt.


"ÉLET VIRÁGA"

oldal

"FÖLDANYA"

oldal

Üzemmódok - melyiket válasszam, hogyan használjam?

Az előlapi választó kapcsolóval kétféle üzemmód között választhatunk:

  1. AURA kapcsoló állás

Ebben az üzemmódban villamos térerőt sugároz az antenna. Ez a fajta sugárzás az aurára hat elsődlegesen. Energetikailag "fentről-lefelé" hat a megtisztulás. Leginkább általános erősítés esetén célszerű választani, továbbá nyomasztó gondolatok, gondolati, lelki terhek, esetén kifejezetten hatásos.

Az antenna polaritását a jelképek mutatják. Mindig úgy használja ezen üzemmódban, hogy az "ÉLET VIRÁGA" oldala legyen a test felé, azaz erre üljön, erre feküdjön.

A kezelés minimális ideje néhány perc. Hosszabb idejű használata semmiféle negatív hatással nem jár.

  • TESTI kapcsoló állás
    Ebben az üzemmódban mágneses térerőt sugároz az antenna. Ez a fajta sugárzás belsőleg, a testre hat elsődlegesen. Ez a hatás energetikailag "belülről-kifelé", "alulról-felfelé" nyilvánul meg. Ezt olyankor célszerű alkalmazni, amikor fázó érzetünk van, összehúznánk magunkat.

Ezt az üzemmódot két lépésben használja.

Először a "FÖLDANYA" oldala legyen a test felé, azaz erre üljön, erre feküdjön. Az antenna által sugárzott mágneses térerő ennél az állásnál levő pólusa segíti az össze-húzódott, "fázó" szerveket az energetikai tisztulásban.

A kezelés ideje legalább öt perc legyen.

Ezután használja az "ÉLET VIRÁGA" oldalt a test felé fordítva. A kezelés ideje most is legalább öt perc legyen.További lehetőség - Összetett kezelés: kristályerő + Schumann-hullám

A készülék által keltett Schumann-rezonancia sokszorosára felerősíti a kristályok, homeopátiás szerek, gyógynövények saját rezgését. Az így felerősített rezgés hozzáadódik az eredeti Schumann-hullámhoz és összetetten lesugárzódik az antennán keresztül.

A használni kívánt kristályt, egyéb szert a készülék tetején levő tálcára tegye, és a készüléken az "AURA" üzemmódot válassza ki. A kezelést továbbiakban a már leírtak szerint végezze.

További lehetőség - TÉRHARMONIZÁLÁS

Ebben az alkalmazásban szükségtelen az antenna használata.

A használni kívánt kristályt, egyéb szert a készülék tetején levő tálcára tegye, és a készüléken az "AURA" üzemmódot válassza ki. A készülék által keltett Schumann-rezonancia sokszorosára felerősíti a kristályok saját rezgését, ami kihullámzik a térbe, és kifejti hatását.

További lehetőség - Kristályok erősítése

Térharmonizálás, kristály-kezelés közben a kristályok saját kisugárzása sokszorosára növekszik a Schumann-hullám hatására, miközben a kisugárzott "kristály-információ" nem változik. Az erősödés kristály típustól függően 6-8-10-szeres érték is lehet.

Amikor a kristályt levesszük a tálcáról, rövid idő alatt lecsökken a kisugárzása - viszont jóval magasabb szintre áll be, mint előtte volt. Kristály típustól függően 1,5-2-3-szoros értékeket is tapasztaltunk, tehát KRISTÁLY-ERŐSÍTÉSRE is alkalmas a készülék.

További lehetőség - Háziállatok kezelése

Ahogyan az emberre hat a készülék által keltett Schumann-hullám, ugyanígy a háziállatokra is kedvező hatással van.

Orvosi kezelés - pl. műtéti beavatkozás - esetén tegye a háziállat vacka alá a készülék antennáját és "AURA" üzemmódban kezelje a jószágot.

Naponta többször kezelje ily módon kedvencét. Jelentősen lerövidítheti a lábadozás idejét.

Figyeljen az állat reagálására, jelzéseire. Ha esetleg bármilyen módon a kezelés kellemetlen az állatnak, szüntesse be a kezelést.

További lehetőség - Ételek-italok harmonizálása

Az élelmiszerek előállítása, szállítása, forgalmazása során alkalmazott technológiák, az emberi tényezők (negatív gondolatok) megváltoztatják az egyes termények, gyümölcsök, ásványvíz a természetben levő , természetes harmonikus erejét, azaz rendezettség helyett káoszt tartalmaznak.

A készülék megszünteti a KÁOSZ-erőt és harmonizálást eredményez, azaz visszaállítja az eredeti rendezettséget.

Mivel testünk nagy része vízből áll, ami könnyen vesz fel energetikai információt és azt hosszan tárolja - tehát nem mindegy, milyen információt közlünk vele táplálkozás közben.

Tegye a kezelendő ételt-italt az antennára és "AURA" üzemmódban végezze a harmonizálást legalább 1 percig. Utána kis ideig hagyja "pihenni" az élelmiszert, majd fogyaszthatja.

Tapasztalatok

Hallgasson a megérzéseire. Próbálja ki, mikor-melyik üzemmódra van szüksége, mennyi ideig használja stb.

Az AURA kapcsoló állás használata esetén a legtöbb ember bokától induló finom, alig érezhető bizsergésről számol be. Ahogy halad felfelé a bizsergés, melegség érzet is keletkez-het.

Ahol lelki ok eredetű energetikai gát van -- ami legtöbbször a gyökércsakra és a szívcsakra között szokott az ilyen kialakulni -- megakadást lehet érezni a bizsergés felfelé haladásában. Ilyenkor valamennyi idő szükséges az energetikai gát feloldódásához. Ez általában fél-másfél perc közötti idő szokott lenni. Utána intenzíven halad tovább felfelé a megtisztulás.

Az egész folyamat néhány perc alatt lezajlik. A végét is sokan megérzik - a fej könnyül meg utoljára. Ekkor abba lehet hagyni a kezelést. Ha folytatják, meggyorsul az egyes szervek energetikai harmonizálódása.

Amikor a szervezet eléri a számára szükséges egyensúlyi állapotot, további erőt már nem "épít be".

Az energetikai harmonizálás eredményeként a legtöbb ember kellemes, nyugodt állapotról, melegségről számol be.

A TESTI kapcsoló állás üzemmódot ritkábban szokták alkalmazni. Ilyenkor is hallgasson megérzésére. Javasolt a TESTI kezelés után néhány perces AURA kezelés. 

Műszaki adatok

Típus: OrgoneLife RELAX

Forgalmazó: OrgoneLife Kft.

2141 Csömör, Középhegy u.46.

Garancia: 1év

Táplálás: 230V 50Hz 4VA

Méret: készülék: 115 x 85 x 45mm

antenna: D224 x 9mm

Tartozék: Kezelési útmutató , Antenna

54 000 Ft