OrgoneLife LIVING KRIST / Wellness készülék

Megrendelésre készül, szállítási határidő: ~ 7 nap

OrgoneLife LIVING KRIST

A készülék a gyógyításhoz, víztisztításhoz használt kristályok nagyobb mennyiségben történő GYORS megtisztítására használható.
Az emberi használat során, környezeti hatások által a kristályok energetikailag szennyeződnek, negatív, esetleg káros információk kerülnek rájuk. A következő használat előtt meg kell tisztítani ezektől a kristályokat. A különféle hosszadalmas tisztítási eljárások egy része néha nem is alkalmazható - nem süt a Nap, nincs telihold, nem érheti víz stb.

Ezt küszöböli ki a készülék - 8 másodpercig tartó, speciálisan összeállított impulzus-sorozat a készülék tálcájára tett kristályt TELJESEN megtisztítja a nem megfelelő információktól, miközben a kristály eredeti tartalma nem változik.

Sok látók-érzők általi tesztelés bebizonyította az elmélet helyességét. A megtisztított kristályok 'ÉLNI" kezdenek, olyan módon sugároznak, amire spirituális módon megtisztítva sem voltak képesek.

A készülék a "modern kor" elvárásainak megfelelően, LI-PO akkumulátort tartalmaz, amelyet a tartozék mikroUSB kábellel bármilyen telefontöltővel, vagy számítógép USB portjáról, PowerBankról feltölthet. A korszerű akkumulátor nagyon hosszú működési időt garantál.

A készülék tetején egy orgonit lap az átadó felület - az orgoniban Hegyikristály, Turmalin, Ametiszt, Labradorit, Türkiz.  

Általános Szerződési Feltételek

  • A gyártó a folyamatos műszaki fejlesztés - változtatás jogát fenntartja.
  • A készülék garancia ideje az eladás illetve postai szállítás esetén a feladás időpontjától van számítva.
  • Garanciát kizáró ok a készülék megbontása, nem rendeltetés szerinti használatból eredő meghibásodása, valamint az esetlegesen elemből kifolyó vegyszerek általi károsodás.
  • A garancia érvényesítés illetve teljesítés helye az OrgoneLife Kft. telephelye.

6. Műszaki adatok

Típus: OrgoneLife LIVING KRIST

Forgalmazó: OrgoneLife Kft.

2141 Csömör, Középhegy u.46.

Garancia: 1év

Tartozék: Kezelési útmutató, MikroUSB kábel


49 000 Ft