Mer-Ka-Ba medál

Megrendelésre készül: ~ 7 nap

Arany/barna Merkaba/Életvirága orgonit medál az Önvaló megélésének elősegítésére

Kristályai: Fekete Turmalin, Karneol

Az általunk készített orgonitok egyedi kézműves termékek.Hegyikristályt minden orgonitunk tartalmaz.

Átmérője: 3,3 cm

A Merkaba jelentése: az ember DNS-ének kvantummezője, amely a testkörül, kb. 8 m-es átmérőjű, sokdimenziós "gömb", amely az emberfizikai megnyilvánulásának alapja. Ha meg akarod ismerni az Önvalót,akkor a Merkabát részletesebben érdemes tanulmányoznod: Kryon Mestermár sok információt adott át a Merkabáról, amely a kvantum-tudatosodáslegfontosabb terepe. Az új energia korszakában, a Te Merkabádban isjelentős változások történtek és folyamatosan zajlanak.

A fekete Turmalin a Turmalin ásvány egyik változata, amely magábafoglalja a turmalin tulajdonságait, de plusz rezgéssel is rendelkezik.A turmalinok számos változata közül a fekete turmalinnak van alegerősebb ereje. Ez az ásvány az egyik leghatalmasabb védelmezőkőként van tisztelve, a leghatékonyabb oltalmazó, amely egyfajtaenergetikai pajzsként működik, ami eltéríti és szétoszlatja azelektromágneses sugárzást, földsugárzást, más káros energiák hatását.Védőburkot képez a test körül, megvéd a mentális támadásoktól, rosszgondolatoktól, haragtól, ártások, rontások, más síkról érkező támadásoktól.A védelmező hatása mellett tisztítja az energia rendszerünket is, kivonja a negatív energiát mindenhonnan ahonnan szükséges, akárszenvedélybetegségről, akár káros meggyőződésekről, lelki sérülésekrőllegyen szó. A fekete turmalin segít, hogy tisztábban lássuk önmagunkat, rávilágít a blokkjainkra és a rosszul működő programokra.A tudatalatti mélységeiből a felszínre hozza mindazt, ami leterhel, fékez minket, segít ezek kidolgozásában is, hogy meglássuk a helyesirányt amin haladnunk érdemes.Ez az ásvány biztosítja a megfelelő földelést.A fekete turmalin megerősíti bennünk az önuralmat, akaratot, fegyelmet, céltudatosságot, az önbizalmat, racionális gondolkodást, mélyíti az önismeretet, segít kilépni az áldozat szerepből. Oldja afeszültséget, növeli a fizikai vitalitást, csökkenti a depressziót, félelmeket. Összeköti és összehangolja az energetikai rendszert ésbiztosítja az energia egyenletes áramlását. Nagyon hasznos segítség lehet a számunkra ha nehezen tudjuk befejezni amit elkezdtünk.Fizikai szinten a fekete turmalin a gondok letételével segíti a helyes gerinctartást, erősíti az immunrendszert, jótékonyan hat az ízületigyulladásra, diszlexiára. Erősíti az immunrendszert, fokozza az életerő áramlását és csillapítja a fájdalmat.
A Karneol nagyon erős pozitív kisugárzású ásvány, ami örömöt, fényt, kitartást és életerőt hoz az életünkbe, erősíti a pozitív életszemléletet. Intenzív pozitív rezgése feltölti a testet-lelket-szellemet, megerősíti az idegrendszert és segíti a belső erőtartalékaink felébresztését. Megerősíti az életkedvet, alelkesedést, az élet iránti elköteleződést. Fokozza a munkakedvet és a motivációt, hogy megtaláljuk a számunkra legáldásosabb hivatást.Erősíti bennünk a bátorságot és hitet önmagunkban, hogy bármit sikerretudunk vinni. Csökkenti a depressziót.Erős földelő ásvány, amely a jelen valóságba rögzít, hogy itt és most tudjunk helyt állni. Az álmodozást összekapcsolja a mindennapokvalóságával. Megszünteti az illúziókat, zavaros gondolatokat a meditációban. Fokozza a kreatív energiákat és támogatja az önkifejezést.Segít megérteni az élet körforgását és elfogadni születés és halál misztériumát. Régen védelmezőként tisztelték, amely a halottat védi és segíti a túlvilágra vezető úton.Tisztítja és energiával tölti fel a csakrarendszert és az aurát is.Védelmezi a támadásoktól és a negatív energiáktól. Véd az irigységtől,sértődéstől és a dühtől akár a saját érzéseinkről legyen szó, akárkívülről érkezik. Minden negatív érzelmet életszeretettel helyettesít.Fizikai szinten a karneol támogatja az immunrendszer működését és azanyagcsere folyamatokat. Aktiválja az alsó csakrákat, jótékonyan hat anői szaporító szervekre, hát alsó részének problémáira, ízületekre,reumára. Szabályozza a veséket. Meggyorsítja a csontok és ínszalagokgyógyulását. Serkenti a vérellátást, segíti a vitaminok, ásványianyagok felszívódását. Fokozza a termékenységet, enyhíti azimpotenciát, frigiditást.

8 000 Ft