Orgonit medál - 7. csakra

Orgonit medál - 7. csakra leírása

Kész termék, azonnal szállítható. 

Orgonit medál hegyikristállyal, a 7. (korona-) csakra színében és kristályaival. Alumínium forgáccsal. Kristályok: lepidolit, ametiszt, fluorit, csaroit.

Lepidolit: a lelki megterhelésektől való elhatárolással segít a problémák elhárításában, így hatásos a félelmekkel és a haraggal szemben. Erősíti a bőr kötőszöveteit, használható a bőrbetegségek ellen is. Hat a hormonrendszerre, és a mirigyekre. Enyhíti az idegfájdalmakat, és a neuralgiát (ideggyulladásokat). Javítja az önfegyelmünket, és aktiválja döntőképességünket, így céljainkat az életben könnyebben elérjük segítségével.

Ametiszt: a spiritualitás köve. Fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet. Működésbe hozza a médiumi képességeket. Serkenti a hormonképződést, erősíti a méregtelenítő szerveket és az immunrendszert. Nyugtatja az agyat, az idegrendszert, segít a jó döntéshozatalban. Az egyik legspirituálisabb rezgésű kő.

Fluorit: Erős védelmező kő. Tisztítja és stabilizálja az aurát. Fejleszti a fizikai és a szellemi összerendezettséget, megkönnyíti a gyors gondolkodást, a tanulás kitűnő segítője. Megjavítja a károsodott DNS-eseket, hatásos a vírusokkal szemben (elixírként), gyógyítja a légutakat, a fekélyeket, a bőr betegségeit, a megfázást, az arcüreggyulladást, fájdalomcsillapító.

Csaroit: Az átalakulás köve. Lélekkő, mely legyőzi a félelmet. A kimerült testet energiával tölti fel, szabályozza a vérnyomást, jó hatással van a szemre, a májra, a hasnyálmirigyre, a szívre. Visszafordítja az alkohol okozta májkárosodást, enyhíti a görcsöket, fájdalomcsillapító. Nyugodt álmot biztosít. Segít az autizmusban és a depresszióban. Megteremti a koronacsakra egyensúlyát.


A medál mérete: 2,8 x 1,4 cm. Csúszókötéses zsinórral szállítjuk.

5 000 Ft