Földanya Orgonit Piramis

Megrendelésre készül: ~ 7 nap
Földanya Piramis 

Hegyikristály, Rózsakvarc, Holdkő, Kianit, Angelit, Cölesztin, Indigo Gabbro(Misztikus Merlinit)

Alapterülete: 15x15 cm 

Hegyikristály: A leghatékonyabb gyógyító kő. Véd a sugárzás ellen, a belső energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tisztítja és erősíti a szerveket és a lelket. Minden színt tartalmaz, a létezés minden szintjén kifejti hatását. Bármilyen betegség esetén használható. Élénkíti az immunrendszert, csillapítja az égéseket.

Rózsakvarc: A végtelen béke köve. A legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára. Megnyugtatja a szívet, nyugtat, biztat, bevonzza a szerelmet. A meglévő kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat, a harmóniát. Segíti a mellkas problémáit, gyógyítja a tüdőt, a veséket, fokozza a termékenységet.

Holdkő: Az új kezdetek köve. Erősen kötődik a Holdhoz. Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést, az empátiát, a tisztánlátást és az extraszensz képességeket. Segíti az emésztő- és a szaporítószervek működését, csökkenti a méreganyagokat a szervezetben, harmonizálja a menstruációs problémákat, hatékony a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra.

Kianit: A szónokok köve. Nyugtat, közvetítője a magas rezgésű energiáknak, lélekkísérőkkel áll kapcsolatban. Gyógyító álmokat hoz, segíti a halálon keresztüli átalakulást. Összehangolja a csakrákat, tisztítja az energiatestet. Oldja a félelmeket és a blokkokat. Kiválóan hat a pajzsmirigyre, a mellék pajzsmirigyre, a mellékvesére, az agyra. Természetes fájdalomcsillapító, csökkenti a vérnyomást, megszabadít a felesleges súlytól.

Cölesztin: lélekvezető kő. Lenullázza az ego által irányított vágyakat, és új mentális utat készít számunkra, különösen, ha kreativitásunk eddig valami miatt korlátozva volt. Növeli a kommunikációs készséget. Az Új Kor eszmevilágát közvetíti. Óriási lökést ad a spirituális fejlődéshez és a megvilágosítás felé ösztökél. Élesíti az elmét és támogatja a tiszta gondolkodásmódot. Nyugtató hatása, csillapítja a heves érzelmeket. Segít azokon akik mások érzelmi stresszét és zavarodottságát szívták magukba, és ettől belső konfliktustól szenvednek. Fizikai szinten csillapítja a fájdalmat, és szeretetet hoz. Jótékonyan hat a szem és a fül betegségeire. Kiszűri a mérgeket, és a sejtek szintjén helyreállítja az optimális állapotot. Nyugtató hatása oldja az izomfeszültséget. Csökkenti a vérnyomást. Enyhíti a stresszel és idegességgel kapcsolatos problémákat

Az Indigo Gabro (vagy Misztikus Merlinit) gyógyítja a bennünk lévő sötét oldalt, és megnyit bennünket az árnyékos oldalunk megértésére. Segíti, hogy a szívtérben szeretettel és elfogadással feloldhassuk a negatív tulajdonságainkat és megbocsássunk magunknak azon vétkeket, amelyeket elnyomtunk. A tudattalanban vagy más néven az alsó világban alámerült lélekrészek felszabadítását és visszahívását segíti. Az én széttagoltságának helyreállítását és a valódi énünkre való feleszmélést segíti. Támogatja a magasabb célok érdekében történő cselekvést és önmegvalósítást. A Misztikus Merlinit kiigazítja és kiegyensúlyozza az energiaáramlást a függőleges energiaoszlopban, a korona csakra és a gyökér csakra közötti tengelyben. Az ízületek és a gerinc regenerálódását és felépülést segíti.

Az Angelit segíti a kommunikációt, a kapcsolatépítést. Megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az angyalokkal, és más szellemi segítőkkel. Nagy segítséget nyújt a belső harmónia, a külső és belső béke, egyensúly elérésében is. Nagyon jó hatással van depresszió esetén is, szinte simogatja a fáradt, szomorú lelket. Különösen ajánlott az angelit azokon a napokon amikor úgy érezzük, minden rosszul sül el. Mintha simogató kéz vigasztalna, olyan hatást fejt ki ez a kedves, szeretetteljes kő. Az Angelit támogatást nyújt ahhoz, hogy megmondjuk a véleményünket, bármi is legyen az. Ugyancsak segít abban, hogy együttérzőbbek és elfogadóbbak legyünk főleg azzal szemben, amin úgysem tudunk változtatni.

31 000 Ft