Életfa Orgonit medál Mohaachát/Olivin/Turmalin

Megrendelésre : ~ 7 nap

Erőteljes Életfa orgonit medál Mohaacháttal, Olivinnel, Turmalinnal, Hegyikristállyal és rengeteg szeretettel készült :) 

Átmérő: 33 mm, csúszókötéses zsinórral szállítjuk.

A mohaachát az egyensúly köve, segít rendezni gondolatainkat. Kristálygyógyászatban gyulladás- és lázcsökkentő, idegrendszert gyógyító. Úgy tartják, hogy tisztítja a szöveteket, nyirokrendszert, légutakat. Születést, szülést támogató kő, a változás, új dolgok kezdetének ásványa, a lelki felszabadulással is összefüggésbe hozható.

Szellemi hatások: felszabadulás , Lelki hatások: megszabadít a nyomástól és a terhektől, Mentális hatások: tudatossá és gyors felfogásúvá tesz, javítja a kommunikációt , Testi hatások: tisztítja a szöveteket, a nyirokrendszert, alkalmazható légutakra, köhögésre, a megfázásra és makacs fertőzésekre, csillapíthatja a lázat

Olivin: A függetlenség köve. Védelmező kő, kiegyensúlyozottá tesz, fejleszti a koncentrációs készséget, szabályozza az anyagcserét és a belső szervek összhangját, segíti a testidegen anyagok kilökődését, tisztítja a májat és az epét. Segít az újrakezdésben.

Turmalin: Sámánkő. Szorosan kapcsolódik a tündérvilág energiáihoz. Megtisztítja és kiegyensúlyozza a csakrákat és az aurát, védőburkot képez a test körül. Elősegíti az önbizalmat, önmagunk és mások megértését, enyhíti a félelmet. A negatív gondolkodásmintákat pozitívvá alakítja. Hatásos a daganatos betegségekben.
8 000 Ft