Orgonit piramis - Zöld csillag

Kész termék, azonnal szállítható.

Orgonit piramis zöld színben, a szívcsakra szimbólumával. Kristályai: hegyikristály, rózsakvarc, morganit, kiasztolit, smaragd, megkövült fa, lapis lazuli, turmalinkvarc.

Alapterülete:  7x7 cm

Rózsakvarc: A végtelen béke köve. A legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára. Megnyugtatja a szívet, nyugtat, biztat, bevonzza a szerelmet. A meglévő kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat, a harmóniát. Segíti a mellkas problémáit, gyógyítja a tüdőt, a veséket, fokozza a termékenységet.

Morganit: Gyógyítja az idegrendszert. Hatását stressz és vele összefüggő betegségek kezelésében használják. Oxigénnel látja el a sejteket. Gyógyítja: tuberkulózis, asztma, szív, szédülés, impotencia, tüdő. Szeretettel hatja át gondolatainkat és cselekedeteinket. Hatékonyan eloszlatja a gyógyulási folyamat tudat alatti ellenállását. Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet befogadására. Ez a kő a kettes csakrához és a szívcsakrához kapcsolódik. A szerelem energiáit aktiválja. A szerelmesek köve. A testi szerelemé és a szexualitásé. Intenzíven szembesít az önutálat érzésével, és az önmegítéléssel.

Lapis Lazuli: A harmónia köve. Oldja a stresszt, növeli az extraszensz képességeket. Fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten harmóniát teremt. Enyhíti a fájdalmat, a migrént, hat a depresszióra, a légző- és idegrendszerre, a gégére, a pajzsmirigyre, az immunrendszerre. Tisztítja a vért, csökkenti a vérnyomást, a szédülést.

Kiasztolit: kreatív kő, amely szétoszlatja a negatív gondolatokat és érzelmeket. Elősegíti a problémamegoldást és a változást. Eloszlatja az illúziókat és csillapítja a félelmeket. Oldja a régi viselkedésmintákat, és segít megszokni az új helyzeteket.

Fáradt, és kimerült állapotunkban segít mozgósítani belső tartalékainkat. Elűzi a bűntudatot, stabilizálja az érzelmeket. Erősíti identitásérzetünket, és önértékelésünk fokozásával hatásos a félelem minden fajtájával szemben. Reumatikus megbetegedések esetén kedvező hatása van.

Smaragd: a smaragd a szervezet egészére regeneráló hatással van. Segít megszabadulni a félelmeinktől, így kedélyünk derültebbé válik használatával. Gyenge emlékezet, feledékenység szédülés, egyensúlyi és mozgászavarok estében, a vitalitás fokozására, alacsony vérnyomásnál, a méregtelenítés javítására, az immunrendszer erősítésére, fejfájáskor, reuma esetén, fájdalomcsillapítására, a pajzsmirigy fokozott működésekor, álmatlanságnál, a nyirokkeringés serkentésére, égési sérüléseknél és a vitaminfelvétel javítására is használható.

Megkövült fa: A fakő földies szilárdságot közvetít, földelő hatású. Segíti a regenerációt, a pihenést, a belső összeszedettséget és az összpontosítást, ezáltal pedig a meditációt. Erősíti az idegeket. Mivel serkenti az anyagcserét, fölös kilóinkat is könnyebben leadhatjuk segítségével.

Turmalinkvarc: egyesíti a hegyikristály és a turmalin tulajdonságait. Hatékonyan földel, erősíti a test energiamezőjét a külső invázióval szemben, valamint eltereli a káros környezeti hatásokat. Megszünteti a megkövesedett mintákat és eloszlatja a feszültséget minden szinten. Összehangolja az eltérő és az ellentétes elemeket, valamint a kettősségeket; a negatív gondolatokat és energiákat pedig pozitívvá alakítja át.  Alkalmazhatjuk ízületi gyulladások és kopás, arthritis és arthrosis, motivációhiány, szellemi feszültség és kimerültség esetében. Azt mondják, hogy az öregedés folyamatát is lassítja és az alkoholproblémák esetében is segít.

9 000 Ft