Orgonit piramis - 12 DNS

rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap

Orgonit piramis a 12 dns mester kristállyal - Ametiszt, Hegyikristály, Tigrisszem, Rózsakvarc, szodalit, Citrin, Labradorit, Pirit, szugilit, Rodokrozit, Csaroit, Tejkvarc 

Kék - ezüst színben spirállal a közepén
Alapterülete: kb. 11x11 cm

A 12 DNS mesterkristály leírása:
Első szál, ametiszt. Segít az első szálnak erős alapot létrehozni, amin keresztül belecsatlakozhatsz isteni tervedbe és manifesztálhatod azt. Erős alapot biztosít, rendezettséghez segít hozzá, visszatalál az Isteni Tervhez. (Numerológia: a 8-as számmal rezonál.)
Második szál, hegyikristály. Ez az egyensúly megszerzésével és megtartásával áll összefüggésen. Csak egyensúlyban lehet elindulni a magasabb tudatszint felé. A lelkiismeretre és a félelmekre van hatással, ezzel a szállal dolgozva a harmóniát és az egyensúly teremtheted meg. (Numerológia: a 2-es számmal rezeg együtt.)
Harmadik szál, tigrisszem. Ki vagyok én, miért vagyok itt? A saját vállalt sorsoddal rezonál, azaz az emberiség többségét a rájuk kényszerített társadalmi elvárások kondicionálják. Elfelejtettétek, hogy kik vagytok. Amint pedig harmadik fonalatok egyre aktívabbá és aktívabbá válik, szó szerint azt kezditek magatoktól kérdezni, hogy "Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Biztos nem ez az egyetlen ok amiért idejöttem?!" És ebben igazatok is van, dolgozzatok a tigrisszemmel, világos? (Numerológia: az 1-es számmal rezonál.)
Negyedik szál, rózsakvarc. A Szívcsakra kristálya. A Családdal, a gyökerekkel kapcsolatos energiákat segíti. Szülők, testvérek, gyermekek és a Társsal való belső kapcsolat kialakítását erősíti. E DNS szál aktiválódásával a közvetlen családi környezetben rejlő kihívások erősödhetnek. (Numerológia: a 4-es számmal rezonál)
Ötödik szál, szodalit. A Torokcsakrát, és így a kommunikációt erősítő kristály. Segítségével megtanulható, hogy azt mondjuk, amit valójában gondolunk, így mutatva példát a gondolatokkal, tettekkel, szavakkal. Ezáltal minden korlátozottság, feltételes szeretet, szegénység-tudatosság energiákat könnyebben hagyhatjuk magunk mögött. (Numerológia: a 3-as számmal rezonál.)
Hatodik szál, citrin. Napfonat csakrához kapcsolódik, és a felsőbb Én energiájához. Ez a kristály megmutatja számunkra, hogy hol adtuk át a hatalmat az egónak, az alsóbb lélekszintű erőknek. Ezáltal újra lehet egyesíteni a teljes Ember-erőt, egyensúlyt kialakítva az életben, egységben élve a női és férfi energiákban. (Numerológia: a 6-os számmal rezonál.)
Hetedik szál, labradorit. A telepatikus kommunikációra van hatással, segíti az imaginációs képességeket - egyfajta varázserő, amellyel az Ember beléphet a csodák és a mágia világába. Így lehet a magasabb tudatosság szintjére csatlakozni. (Numerológia: a 9-es számmal rezonál.)
Nyolcadik szál, pirit. A Napfonat csakrával áll összeköttetésben, s az érzelmi alapok átvizsgálásában segít, az önmegbecsülés, saját magunk tiszteletében. Írd újra a saját határaidat és korlátaidat, s ha nehézségekkel találkozol, akkor ezzel a kristállyal kell dolgoznod. (Numerológia: a 8-as számmal rezonál.)
Kilencedik szál, szugilit. Döntés a szeretet és a félelem, a tudás és tudatlanság, a bölcsesség és a tagadás között, így igen nagy kihívásokkal szembesít. Megmutatja, hogy nincs többé "szürke" terület, követed-e a gyógyulás ösvényét? (Numerológia: a 4-es számmal rezonál.)
Tizedik szál, rodokrozit. Ez az apával való kapcsolódással áll összefüggésben. Az ősöktől, az apától hozott hiedelemrendszerek genetikailag belénk vannak kódolva, tehát a gyermekkor és a családi minták átvizsgálásában segít. (Numerológia: a 1-es számmal rezonál.)
Tizenegyedik szál, csaroit. A kitartást és az isteni célok keresését erősíti. Az elszánt keresés beindít egy automatikus tapasztalati láncreakciót, amely megmutatja, hogy mi az, ami szolgálja az életünket és mi az, ami nem. Hasonlatos a kilencedik szálhoz, azaz megváltozol, vagy maradsz a "komfortzónádban"? Önmagunk mesterévé válásának útján beismerjük és felismerjük, hogy mi az, ami nem szolgál bennünket, mi az, amitől félünk, mi az, ami a részünk valóban.
Tizenkettedik szál, tejkvarc. Idejöttünk, hogy befejezzük ciklusainkat; bármikor szembesülhetünk egy életünket megváltoztató tapasztalattal, az úgynevezett keresztutakkal, akkor a DNS tizenkettedik szálával kapcsolatos témákkal dolgozunk. Itt lép be a lélek, ez az, ahol a szellem átveszi a kezdeményezést, azaz a végzet vagy sors elvisz minket oda, ahol lennünk kell. Olyan, mintha minden kikerülne az irányításunk alól, és az egyetlen választásunk a megadás lenne (Numerológia: a 4-es számmal rezonál.)
/forrás: csillagekszer.hu/

23 000 Ft