Orgonit medál - Triskele

Orgonit medál - Triskele leírása

Kész termék, azonnal szállítható.

Csodaszép orgonit medál Triskele szimbólummal, kalcedonnal, krizokollával, apatittal, riolittal, obszidiánnal, hegyikristállyal.

A medál mérete: 3 cm x 1,5 cm. Csúszókötéses zsinórral szállítjuk.

Kalcedon: Gyógyhatás: bőr, csontvelő, epekövek, láz, leukémia, lép, öngyógyító központ, szemek, szív, tejképzés, terhesség, tüdő, verőér-elmeszesedés, vérkeringés, vörösvérsejtek. Lelki hatás: akaraterő, depresszió, izgatottság, lidércálmok, negativitás, önkéntesség, öröm. A szónokok köve.

Apatit: Az apatit ásvány gyógyítja a csontokat, segíti a kalcium-felszívódást, s ezzel jótékonyan hat a porcokra, fogakra, csontokra. Javítja a csontsűrűséget, segíti az új sejtek fejlődését, sejtregenerációt, csonttöréseknél a gyorsabb gyógyulást. Javítja a kommunikációnkat, önkifejezésünket, nyugalmat biztosít viselőjének, enyhíti a szomorúságot és a haragot. Spirituális kő, segíti a meditációt, a médiumi képességeket, felébreszteni a kundalini energiát, egyensúlyba hozni a fizikai, érzelmi és szellemi testet.

A krizokolla békés és éltető kő. Segíti a meditációt és kommunikációt. A lakáson belül a negatív energia minden fajtáját eltünteti. Lehetővé teszi, hogy higgadtan fogadjuk el azokat a helyzeteket, amelyek állandóan változnak; és nagy belső energiát hív életre. Hasznos a nehéz időszakot élő kapcsolatokban: stabilizálja és javítja mind az otthoni, mind a személyes viszonyokat.Nyugtatja, tisztítja és energiával tölti fel az összes csakrát, valamint összekapcsolja azokat az isteni energiával.
A krizokolla jótékonyan hat az ízületi gyulladásra, a csontbetegségekre, az izomgörcsre, az emésztőszervekre, a fekélyre, a vér betegségeire, a vérellátásra és a tüdőproblémákra. Méregteleníti a májat, a veséket és a beleket. Ez a kő erősíti az izmokat, és csillapítja az izom- és gyomorgörcsöket. Hűsítő hatásával gyógyítja a gyulladást, különösen a torokban és a mandulákban; csökkenti a vérnyomást, enyhülést hoz az égésekre és a vágott sebek fájdalmait enyhíti. Mérsékli az ízületi fájdalmat, erősíti a pajzsmirigyet, és jó hatással van az anyagcserére. Kiváló kő a hölgyek számára: enyhíti a menstruációval járó kellemetlen tüneteket és a menstruációs görcsöt.

Obszidián: Gyorsítja a sebgyógyulást. Allergia esetén nagy segítő, depresszió és félelmek ellen is segít. Fokozza a vérellátást, élénkíti az emésztést. Csontbetegségek, izomfájdalmak, gyulladások esetén is hatásos segítő. Felmelegíti a végtagokat. Az obszidián a gyökércsakrába kapcsolódik, és a feloldódás köve. A kő segítségével beindul a megértések sorozata, és blokkjaink kioldódnak. Szabadok vagyunk! Életünk további folyamában is jó szolgálatot tesz, éberré válunk. Így elkerüljük, hogy energiablokkok alakuljanak ki energiatestünkben, majd a fizikai testben.

Riolit: A riolit erősíti a szervezet természetes ellenállását és az immunrendszert. Gyulladásgátló hatású. Jótékonyan hat az erekre, a kiütésekre, a bőrbetegségekre és a fertőzésekre; javítja a B-vitamin felszívódását. Eloszlatja a veseköveket és a megkeményedett szövetet.
A riolit erősíti az önbizalmat és az önértékelést. Önbecsülésre és az igazi énünk elfogadására nevel. Erőt ad ahhoz, hogy lelki nyugalommal nézzünk szembe az élet kihívásaival, valamint tudatosítja bennünk az állhatatosságunkat. Javítja az önismeretet és az önbecsülést.

4 500 Ft