Orgonit medál - triskele

Orgonit medál - triskele leírása

Kész termék, azonnal szállítható.

Orgonit medál triskele szimbólummal, hegyikristállyal, Botswana acháttal, apatittal, unakittal.

Achát: Ereje összhangba hozza a pozitív és negatív erőket, enyhülést ad, nyugtató hatású. Erősíti az önbizalmat, táplálja a szeretetet, bátorságot ad az újrakezdéshez. Elnyeli a negatív energiákat, jó hatással van a szívre. a Botswana achát elsősorban a tüdőt tisztítja. Füstmérgezés esetén nagy segítségünkre lehet. Javítja ezen kívül a sejtek regenerációs képességét, és jótékonyon hatással van a vérképzésre is. Minden csakrához kapcsolódik.

Apatit: Az apatit ásvány gyógyítja a csontokat, segíti a kalciumfelszívódást, s ezzel jótékonyan hat a porcokra, fogakra, csontokra. Javítja a csontsűrűséget, segíti az új sejtek fejlődését, sejtregenerációt, csonttöréseknél a gyorsabb gyógyulást. Javítja a kommunikációnkat, önkifejezésünket, nyugalmat biztosít viselőjének, enyhíti a szomorúságot és a haragot. Spirituális kő, segíti a meditációt, a médiumi képességeket, felébreszteni a kundalini energiát, egyensúlyba hozni a fizikai, érzelmi és szellemi testet.

Unakit (epidot): a látomás köve. Összehangolja az érzelmeket a spiritualitással. Jelentősen meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, elősegíti a pihenést. Rezgéseivel erősíti a szervezet öngyógyító erőit, és segít, hogy gyorsabban váljunk ismét egészségessé. Erősíti az immunrendszert. Ezenkívül javítja a belek, a máj, a tüdő működését is. Lelki területen az unakitnak tulajdoníthatóan gyorsabban felépülünk a sorscsapások vagy lelki megpróbáltatások után.

A medál átmérője 4 cm. Csúszókötéses zsinórral szállítjuk!

5 500 Ft