Orgonit medál - Spirál, eperkvarc, turmalinkvarc, tibeti kvarc

Orgonit medál - Spirál, eperkvarc, turmalinkvarc, tibeti kvarc leírása

Kész termék, azonnal szállítható. Rendelkezésre álló mennyiség: 1 db

Orgonit medál spirál dísszel, hegyikristállyal, eperkvarccal, turmalinkvarccal, tibeti kvarccal. Sárgaréz  forgáccsal.

Eperkvarc vagy cseresznyekvarc: a hegyikristály egyik változata, amely magában hordozza a kristályok általános tulajdonságait. Segít észrevenni azt, ami lényeges, ezért a valóság kövének tartják. Általa kevésbé vesszük komolyan magunkat, javítja a humorérzéket. megmutatja, hogyan idézzük elő saját boldogságunkat. Növeli a koncentrációs képességünket, kitűnő választás a tanulás hatékonyabbá tételéhez. Csillapítja az izgatottságot. Növeli a szeretet irányi igényünket, illetve a szeretni tudásunkat. Fokozza a szerelmi vágyat és segít harmonikusabbá tenni szerelmi viszonyunkat. Segítségével felismerhetjük belső igényeinket és megtanulhatjuk integrálni azokat. Ez javítja életminőségünket, és fokozza életörömünket. Enyhíti a szorongást. Erősíti az immunrendszert, még a fertőzés kezdeti szakaszában képes megakadályozni a betegség kitörését. Szabályozza a vérkeringést, megszünteti a szívtáji szorítást. Orvosolja a szorongást.

A turmalinkvarc a hegyikristály és a sörl (fekete turmalin) keveréke, amely egyesíti magában az egyik gyógyerejét a másik oltalmazó erejével. Széles körű felhasználási területe van, alkalmazhatjuk ízületi gyulladások és kopás, arthritis és arthrosis, motivációhiány, szellemi feszültség és kimerültség esetében. Azt mondják, hogy az öregedés folyamatát is lassítja és az alkoholproblémák esetében is segít. Tudatosítja az elfojtott agressziót, és segít, hogy bánni tudjunk vele.

Tibeti kvarc: Elnyeli, tárolja, felszabadítja és szabályozza az energiát, valamint kitűnő a lelki blokkok oldására is. Az ősi, tiszta tudást hordozza magában, segít központosítani, élesíteni a figyelmet. Az összes csakra energetizálásához alkalmazható.


A medál mérete: 4,5 x 1,6 cm. Csúszókötéses zsinórral szállítjuk.

4 500 Ft