Orgonit medál - Életfa

Orgonit medál - Életfa leírása

Megrendelésre készül. Elkészítési idő: kb. 7 nap

A termék a képen láthatóval közel azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

Csodálatos orgonit medál, életfával, prehnittel, krizoprázzal, türkizzel.


Krizopráz: Segíti a méregtelenítést és a salaktalanítást, megelőzi a bőrbetegségeket és a gombás fertőzéseket. Segít könnyebben feldolgozni a rossz emlékeket és a rémálmokat. Segít a klimax hőhullámainak enyhítésében.

Türkiz: Gyógyító kő. Talizmánkő, védőkő, tisztító kő. Segíti a kommunikációt a fizikai és a spirituális világ között. A torokcsakra köve. Belső nyugalmat biztosít, erősíti a fizikai és a lelki immunrendszert, regenerálja a szöveteket, gyógyítja az egész testet, különösen a szemet, a hályogot is. Csökkenti a savasodást, a köszvényt, a reumás fájdalmakat, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és fájdalomcsillapító hatású.

Prehnit: A feltétel nélküli szeretet köve. Gyógyítja a gyógyítókat. Spirituális és földön kívüli lényekkel teremt összeköttetést, erősíti a belső látást. Az isteni energiák védelmező pajzsával borítja be az aurát. Kristályrács készítéséhez elengedhetetlen a használata. Hat a hiperaktív gyerekekre, gyógyítja a vesét, a húgyhólyagot, a vállakat, a mellkast, a tüdőt, a köszvényt és a vér betegségeket, stabilizálja a daganatos beteg állapotát.

A medál átmérője: 3,3 cm. Csúszókötéses zsinórral szállítjuk.

Egyedi igény szerint is rendelhető!9 000 Ft