Orgonit karkötő-Om

Orgonit karkötő-Om leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

Csodálatos orgonit karkötő, hegyikristályra fűzve, az orgonitban ametiszt és labradorit.
Sok-sok szeretettel,készült :-)
Karkötő rész szilikonra fűzve, a fém rész orvosi fém, fémérzékenyek is viselhetik. Kristálya, hegyikristály.


A rendelés végén a MEGJEGYZÉS ROVATBAN a csuklóméretet kérem szépen megadni, köszönöm!


Egyedi igény szerint is rendelhető!
Az általunk készített orgonitok egyedi kézműves termékek!

Labradorit: Az ezoterikus tudás köve. Fényhozó kő. Erős védelmező, erősíti a tudatot, megelőzi az energiaszivárgást, megvéd a negatív energiákkal szemben. Jó hatással van a szemre, az agy rendellenességeire, a menstruációs feszültségre, csökkenti a vérnyomást. Képes néhány másodperc alatt letisztítani az aurát, beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát, letisztítja a többi követ is.
Ametiszt: A spiritualitás köve. Fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet. Működésbe hozza a médiumi képességeket. Serkenti a hormonképződést, erősíti a méregtelenítő szerveket és az immunrendszert. Nyugtatja az agyat és az idegrendszert, segít a jó döntéshozatalban, az egyik legspirituálisabb rezgésű kő.
Hegyikristály: A leghatékonyabb gyógyító kő. Véd a sugárzás ellen, a belső energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tisztítja és erősíti a szerveket és a lelket. Minden színt tartalmaz, a létezés minden szintjén kifejti hatását. Bármilyen betegség esetén használható. Élénkíti az immunrendszert, csillapítja az égéseket.

5 500 Ft