Orgonit medál - OM

Orgonit medál - OM leírása

Késztermék, azonnal szállítható. Rendelkezésre álló mennyiség: 1 db

Csodálatos orgonit medál, OM szimbólummal, ametiszttel, szugilittal, szelenittel.
Átmérője: 3 cm.

Ametiszt: a spiritualitás köve. Fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet. Működésbe hozza a médiumi képességeket. Serkenti a hormonképződést, erősíti a méregtelenítő szerveket és az immunrendszert. Nyugtatja az agyat, az idegrendszert, segít a jó döntéshozatalban. Az egyik legspirituálisabb rezgésű kő.


Csaroit: Az átalakulás köve. Lélekkő, mely legyőzi a félelmet. A kimerült testet energiával tölti fel, szabályozza a vérnyomást, jó hatással van a szemre, a májra, a hasnyálmirigyre, a szívre. Visszafordítja az alkohol okozta májkárosodást, enyhíti a görcsöket, fájdalomcsillapító. Nyugodt álmot biztosít. Segít az autizmusban és a depresszióban. Megteremti a koronacsakra egyensúlyát.

A szugilit a szeretet legjelentősebb kövei közé tartozik. A spirituális szeretetet és bölcsességet jelképezi, s ennek a szeretetnek a szabad áramlásához megnyitja, és összehangolja a csakrákat.Jótékonyan hat a beilleszkedni nem tudókra, azokra az emberekre, akik a földet nem érzik az otthonuknak, valamint akik paranoiában és skizofréniában szenvednek. Kitűnő az autisták számára. Serkenti a pozitív gondolatokat, újrarendezi azokat az agystruktúrákat, amelyek az olyan tanulási nehézségek mögött húzódnak meg, mint a diszlexia. Támogat abban, hogy megalkuvás nélkül oldjuk meg a konfliktusokat. Hatással van a vérre, minden vérbetegség esetén alkalmazható, még a leukémia és a szeptikémia (vérmérgezés) kezelésére is. Csökkenti az epilepsziás rohamok gyakoriságát is. A szugilit hatással van az epére, oldja az epeköveket, de segít gyomorfekély vagy-hurut esetén is. Emellett erősíti az immunrendszert; megszünteti a nyirokkeringés megakadását, így segíti az ödémák felszívódását.

A szelenit ásvány az egyik legfinomabb rezgésű drágakövek közé tartozik. A koronacsakra ásványa, tiszta tudatot biztosít tulajdonosa számára, elérhetővé teszi az angyali tudatot, nyugtatja a lelket. Kitűnő segítő meditációhoz és spirituális tevékenységekhez. Összehangolja a gerincoszlopot, csökkentheti az epilepsziás rohamokat. Méregteleníti a szervezetet és energiát biztosít viselője számára. A szelenit segíthet a központi idegrendszer normális működésében, fokozza az agyi funkciókat és nagyon jó auratisztító.

Fémforgács: alumínium


Csúszókötéses zsinórral szállítjuk.

5 500 Ft