Orgonit medál - 5. csakra

Orgonit medál - 5. csakra leírása

Kész termék, azonnal szállítható. 

Orgonit medál hegyikristállyal, a 5. (torok-) csakra színében és kristályaival. Alumínium forgáccsal. Kristályok: akvamarin, larimár, kalcedon, kianit.

Akvamarin: A bátorság köve. Nyugtat, csökkenti a stresszt, enyhíti a félelmeket, javítja a kommunikációt, jó a torokfájásra, a pajzsmirigy problémáira, szabályozza a hormonokat. Harmóniát teremt, összehangolja a csakraműködést.

Larimár: Porc- és torokbetegségekre jó. Oldja az energiablokkokat a mellkasban, fejben és a nyakban. Serkenti az agytevékenységet. A larimár a torokcsakrába kapcsolódik, de hatással van a szívcsakrára, és a harmadik szemre is. Ez a kő "kinyitja" a szemünket.

Kalcedon: főleg a torokcsakra területén fejti ki hatását. Például a torokgyulladás, a hörghurut akut és krónikus formája, a rekedtség, torokfájás, gégehurut, pajzsmirigy és betegségei ellen. A torok területén jelentkező blokádokat felszámoló hatása miatt a kő ragadványneve : " a szónokok köve". Különféle szempanaszok és zöldhályog esetén is alkalmazzák. Hat a mirigyekre is. Tejtermelés javítására, emlőgyulladás ellen. Szabályozza a hormonális ciklusokat, a vércukorszintet. A diéta elősegítésére is alkalmas a kalcedon : csillapítja az éhséget, gátolja a tápanyagfelvételt, oldja a vizenyőt (ödémát), szabályozza a testfolyadékokat és segíti a szervezet méregkiválasztását. Nyugtat, ellazít, megszünteti a belső nyugtalanságot. Harmonizálja és megnyugtatja az indulatokat is. Segít a lelki traumák feldolgozásában, visszaadja önbizalmunkat és az elevenség érzését.

Kianit: A szónokok köve. Nyugtat, közvetítője a magas rezgésű energiáknak, lélekkísérőkkel áll kapcsolatban. Gyógyító álmokat hoz, segíti a halálon keresztüli átalakulást. Összehangolja a csakrákat, tisztítja az energiatestet. Oldja a félelmeket és a blokkokat. Kiválóan hat a pajzsmirigyre, a mellék pajzsmirigyre, a mellékvesére, az agyra. Természetes fájdalomcsillapító, csökkenti a vérnyomást, megszabadít a felesleges súlytól.


A medál mérete: 2,8 x 1,4 cm. Csúszókötéses zsinórral szállítjuk.

3 000 Ft